PADOMI UN IDEJAS svētku dzērienu pasniegšanai un pagatvošanai

© Publicitātes foto

3.lapa

Viskijs

Sākoties gada aukstajai sezonai, viskijā jāmeklē siltās garšas - vaniļa, kanēlis, kaltēti augļi, šokolāde, kaltētu augļu garšas, kas sasildīs gan pēc garas darba dienas, gan pārgājienā mežā.

Recepte: Four Roses Old Fashioned

60ml burbons FOUR ROSES SMALL BATCH

10ml cukura sīrupa

2 Angostura bittera pilieni

ledus kubiņi

Cukura sīrupu var ātri pagatavot mājas apstākļos, 100g cukura izmaisot 100g ūdens. Gatavojot kokteili, viskija glāzē liek ledu, cukura sīrupu un Angostura bittera pilienus, visu pārlej ar FOUR ROSES SMALL BATCH burbonu. Dekorē ar apelsīna miziņu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Pēc publikas pārpildītā un enerģiski piesātinātā debijas koncerta pērn decembrī, Rīgā atgriežas mūsdienu elektronikas mūzikas spīdeklis 6arelyhuman un arī šogad gada pēdējā mēnesī – 3. decembrī koncertzālē “Palladium”. Biļetes pieejamas no 18. jūlija.