Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: šī diena būs glābiņš tiem, kam nepieciešams restarts

Šī diena būs glābiņš tiem, kam nepieciešams restarts. Zvaigžņu stāvoklis palīdzēs mazināt domstarpības un ļaus saskatīt arī pozitīvo, tāpat būs iespējams uz notiekošo paskatīties no cita redzes leņķa. Ja vien iespējams, formālu atmosfēru mainiet pret neformālu, draudzīgu, par romantisku. Virtuālas satikšanās, patīkami iepirkumi tīmeklī... Uzmanību saistīs mode, skaistums, estētika. Var iegādāties nestandarta aksesuārus, kosmētiku, parfimēriju.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Uz daudz ko varat paskatīties no neierasta redzesleņķa, arī uz karjeru, iespējamiem notikumiem nākotnē. Uz daudz ko sāksiet skatīties optimistiski.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Daudz ko, jo īpaši negaidītus notikumus, varēsiet vērst sev par labu, izmanot sev nepieciešamā gultnē. Panākumus gūt var palīdzēt slepena draudzīga kompānija.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Atmosfēra palīdzēs atslābināties, justies komfortabli. Ikvienam pārsteigumam būs arī pozitīvā puse. Lielu prieku var sagādāt romantiskas attiecības. Laba diena īsiem ceļojumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Vēlams vienkāršāk raudzīties uz dzīvi. Zvaigznes nebūs izslēgušas krīžu iespējamību, tomēr tās būs maigas. Pat ļoti sarežģītā situācijā izdosies izvairīties no vissliktākā varianta.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Zvaigznes ļaus mazliet atpūsties, noņems psiholoģiskās spriedzes slogu, ļaus aizmirst par pienākumiem. Tomēr būtu ļoti slikti problēmas paslaucīt zem paklājiņa. Laba diena romantiskām attiecībām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Kārtējos darbus varēsiet veikt bez īpašas nepatikas un piepūles. Nebaidieties no rutīnas, bet meklējiet jaunus akcentus un oriģinālus rakursus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Zvaigznes dāvās kaut nelielu saliņu harmonijas, kur būs iespējams aizmirst par dzīves sarežģījumiem. Ja jums ir nepatīkami birojā vai mājās, atļaujieties nomainīt atmosfēru. Laba diena dažādiem randiņiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Diena sola negaidītu veiksmi, toties darbos diez vai būs strauja attīstība. Lielākajā daļā situāciju vislabākā būs neitralitāte. Šodienas izvēlei sekas var būt vilšanās nākotnē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes sola pat vairākus patīkamus notikumus, pateicoties tiem, diena kļūs harmoniskāka. Iespējama negaidīta veiksme mīlestībā, pārsteigumi ar plusa zīmi. Var izdoties atrisināt finansiālo situāciju.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Zvaigznes iesaka palutināt sevi ar kaut ko neplānotu un neordināru, piemēram, eksotisku ēdienu. Mazu, patīkamu pārsteigumu diena.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Zvaigznes dāvās iespēju sevi palutināt, atslābt un priecāties par dzīvi, iespējams, tikai sīkumos. Neignorējiet vajadzības, neatsakiet sev romantikas brīžus. Parūpējieties par komfortu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Labāk nespiediet sevi saprast notiekošo, ja to patiešām nesaprotat. Labi pielāgoties apstākļiem, piemēram, draugu gaumei, sociuma garastāvoklim. Atlieciet pirkumus, neapspriediet savus intīmos pārdzīvojumus.