Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: dienas laikā var mazināties entuziasms

Zvaigžņu stāvoklis traucēs aktīvi rīkoties, ieraudzīt un īstenot netriviālas idejas. Dienas laikā var samazināties tonuss, mazināties entuziasms. Ideālisms traucēs reāli novērtēt perspektīvu. Iespējamas ilūzijas un viltus cerības. Inerces dēļ var atkārtot kļūdas. Labāk nesteigties ar lēmumiem, jaunu darbu uzsākšanu, secinājumiem, atbildēm uz jautājumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Būsiet brīvdomīgi, tendēti būt optimistiski un ideālistiski. Ne īpaši laba diena atpūtai. Nav vēlams iesākt jaunus darbus, vispār dariet to, kur nepieciešama minimāla atbildība un kontrole.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Jāatliek jaunu darbu sākšana. Rēķinieties, ka prognozes un gaidas par mērķa sasniegšanas iespējām un veidiem varētu būt maldīgas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Lieliska diena, jo īpaši tiem, kas spēs pielāgoties. Viss svarīgais jau būs pateikts, bet, ja būsiet vērīgi, iegūsiet papildu informāciju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ideālisms un vēlme palīdzēt raksturu darīs maigāku. Visticamāk, šajā dienā saņemsiet principiāli jaunus norādījumus, tomēr netiksiet pārlieku kontrolēti.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vislabāk dienu izmantot atpūtai un rutīnas pienākumiem. Vēlams izvairīties no pasivitātes un pārslodzes. Ņemiet vērā bērna, partnera, drauga noskaņojumu. Pie horizonta var uzrasties jums svarīgs cilvēks.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būsiet atkarīgi no pienākumiem un negaidītām ķezām mājās. Iespējamas izmaiņas jau ierastā kārtībā. Nav vēlams pārlieku iekaist, būt neatlaidīgam un nervozēt sīkumu dēļ.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vēlams būt iejūtīgiem pret apkārtējiem un arī informatīvo plūsmu. Varētu būt iespēja mainīt būtiskus sīkumus. Var uzrasties jauns informācijas vai iedvesmas avots.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes iesaka rīkoties saskaņā ar apstākļiem. Nav ieteicami nopietni lēmumi, arī rīcība, jo pat laba ideja dos maz labuma.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Gribēsiet un varēsiet sekot saviem ieradumiem un iegribām, tikai jāņem vērā pašsajūta. Rīcības brīvībai būs zema rezultativitāte. Enerģiskums būs mainīgs lielums.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jāsamazina aktivitātes, jāizvairās no fiziskas slodzes, jaunu projektu sākšanas un liekiem riskiem. Pat ja pārņems entuziasms, labāk izvēlēties minimālas darbības. Šodien efektivitāte nebūs augsta un iespējamas būtiskas kļūdas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Būs nepieciešami domubiedri. Pat ja kopīgais darbs jau padarīts, būs svarīgi atrasties līdzīgi domājošo vidē. Diez vai izdosies «palaist» jaunu projektu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Visticamāk visu dienu būsiet viegli ievainojamā pozīcijā. Nav vēlams ķerties klāt jauniem projektiem. Nestrīdieties par paša pieļautajām kļūdām. Mēģiniet neļauties vētrainām emocijām.