Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: laba diena mācībām

Visticamāk visu dienu darbi un sarunas ies pa apli. Cilvēki būs mentāli pārslogoti, daudzvārdība drīzāk visu samudžinās, nevis noskaidros patiesību. Būs grūti mainīt sarunas tēmu, arī uzvedības stilu. Laba diena mācībām, uzsāktu intelektuālu pētījumu turpināšanai. Ļoti ieteicamas pastaigas, nesarežģīti vingrojumi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Zvaigznes iesaka uzdrīkstēties vienu atslodzes dienu, lai samazinātu saspringumu. Zvaigznes stimulēs ziņkārību, kāri pēc zināšanām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes neiesaka sev izvirzīt konkrētus uzdevumus. Negaidiet no sevis rezultativitāti. Vislabākā taktika – peldēt pa straumi, pielāgoties situācijām un cilvēkiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būsiet pārliecināti, ka pakļausieties tikai savai pārliecībai un savām iegribām, bet patiesībā tas būs iluzori. Daudzi var būt sadzīviski un garīgi atkarīgi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nav jātiecas pēc uzvarām. Un ne tāpēc, ka tās netiks ieraudzītas un adekvāti novērtētas, bet tāpēc, ka spēku izsūkums var nākt tandēmā ar veselības problēmām. Ļoti ieteicami dažādi profilaktiski pasākumi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Domās būsiet jau pie horizonta, bet tas gan nenozīmē, ka jums būs skaidra apjauta par nākotni. Plānu apspriešana ieciklēsies, iesākušies darbi uzkārsies nenoteiktības punktā. Neko nesoliet!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būsiet ļoti mērķtiecīgi, bet to vajadzēs stiprināt ar skaidru skatu uz notiekošo. Ja objektīvi nenovērtēsiet realitāti un apstākļu nozīmi, tā arī lidosiet uz sapņu spārniem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nesteidzieties atgriezties pie kārtējiem darbiem, pat tiem, no kuriem nevarējāt atrauties vēl pirms pāris dienām. Mēģiniet nepārtraukt sarunas, braucienus, pastaigas...
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Visu svarīgo pārceliet uz rītdienu. Šodien labāk nekalt plānus, pietiks ar to, ka parūpēsieties par elementāru drošību. Sekojiet līdzi tam, lai jums neiesmērē feiku.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Būs grūti paredzēt sarunas iznākumu, turklāt daudzvārdība nepalīdzēs noskaidrot patiesību. Zvaigznes iesaka ieklausīties sevī, jo īpaši tad, ja nejūtaties kā savā ādā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vērojiet un pielāgojieties – apstākļiem, cilvēkiem, situācijām... Nav vēlams uz ilgu laiku koncentrēties uz vienu darbību. Varat uzzināt kaut ko ļoti interesantu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Zvaigznes palīdzēs uz daudz ko skatīties ar humoru. Netērējiet laiku lieki, neiesaistieties garlaicīgās un vienveidīgās nodarbēs.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ļoti ticams, ka šī diena paies kāda cilvēka vai kāda jaunuma apburošajā lokā. Garastāvoklis būs labils, iespējami grandiozi sapņi. Zvaigznes iesaka pārāk neļauties nereālām uzmācīgām idejām.