Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: nevajadzētu aizrauties ar avantūristiskiem gājieniem

Zvaigžņu stāvoklis mudinās uz straujām un izlēmīgām darbībām, tomēr nevajadzētu aizrauties ar avantūristiskiem gājieniem, tiem zvaigznes nedos savu labvēlību. Laba diena kārtības ieviešanai, vecu un nevajadzīgu lietu izmešanai. Noderēs izturība un korektums. Iespējams diskomforts, ierobežojumi, normu pārbaude. Nav ieteicami pirkumi un uzkrājumi, sarežģītas kosmētiskas procedūras.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Enerģija kūsāt kūsās. Varētu būt vēlme riskēt, izmēģināt laimi, revanšēties. Zvaigznes atgādina, ka veiksmes situācija ir mainījusies, par daudz ko nāksies maksāt tiešā un pārnestā nozīmē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nāksies ieņemt kareivīgu pozu, rīkoties saskaņā ar situāciju, turklāt zem lielas jautājuma zīmes būs sakarīga rezultāta iegūšana. Gribēsies steigties, gūt ātru efektu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nav vēlams ļauties mirkļa impulsiem, aktīvi uzturēt svešu cilvēku iniciatīvas. Impulsivitāte sola problēmas, bet ne izdevīgumu. Ir liels risks kritiskā brīdī palikt bez atbalsta un līdzekļiem, turklāt vēl sastapties ar šķēršļiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Jābūt tālredzīgiem, kaļot plānus, izvēloties ieņemamos amatus, stratēģiju, taktiku. Skrienot pēc ātriem panākumiem, būs viegli pārkāpt vienošanās, izjaukt balansu partnerattiecībās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ja vien gribēsiet, sajutīsiet morālu atbalstu, bet riskējat sastapties ar šķēršļiem praktiskajā dzīvē. Iespējas var tikt ierobežotas, pat bloķētas. Uz labo pusi daudz ko var vērst disciplīna un pieredze.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Zvaigznes gatavo atbildīgu eksāmenu, ļoti ticams, ka atkal nolēmušas pārbaudīt jūsu briedumu un profesionalitātes līmeni. Nav izslēgta intīma un materiāla krīze.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nāksies labi izprast svešu uzvedību. Zvaigznes var atgādināt, ka šķiršanās vai karš šobrīd nav labākā izvēle. Praktiskos jautājumos augstsirdība būs nevietā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Var nākties strauji orientēties situācijā, pieņemt konstruktīvus lēmumus. Ļoti ticams, ka nāksies kārtot savdabīgu pārbaudes testu profesijā, spējā būt disciplinētiem un ekonomiskiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes nesīs iedvesmu, bet liktenis vairs nebūs kā labā feja. Daudz kas, patiesībā – gandrīz vai viss, būs atkarīgs no nopietnas attieksmes un organizētības.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vajadzētu mājās ieviest kārtību, arī skaidrību attiecībās un personiskajās finansēs. Noderēs talants atšķilt lieko, spēja minimizēt un ekonomēt. Nav ieteicams pirkt apģērbu, kosmētiku, komforta priekšmetus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pret braucieniem jāattiecas nopietni, jo īpaši – oficiāliem un plānotiem. Vēlams rūpīgi izplānot maršrutu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nevajag ievērot ekonomijas režīmu, kamēr neesat skaidri novērtējuši situāciju. Ne tikai finansiālos jautājumos galveno likmi nevajag likt uz veiksmi.