Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: dominēs vēlme komunicēt

Dominēs vēlme komunicēt. Iespējams, pieteiksies negaidīti ciemiņi. Ja ir nesakārtota dokumentācija, ir īstais laiks tajā ieviest kārtību. Iespējamas sadzīviskas traumas, tāpēc jo īpaši svarīgi ievērot drošības noteikumus. Ja ievērosiet pieklājības normas, var uzlaboties attiecības ar partneri.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Iespējamas būtiskas problēmas ar transportu. Arī pašsajūta nebūs diez ko laba. Pirms dodieties ceļā, pārbaudiet visu, kas saistīts ar drošību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ir ieteicams padomāt par finansēm un biznesu. Iespējams neatliekams darījumu brauciens. Nav vēlams slēgt daudzsološus, bet riskantus līgumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būsiet viegli aizkaitināmi un diezgan haotiski, vispār enerģiju tērēsiet velti. Iespējamas pat agresijas lēkmes, ko raisīs situācija mājās vai profesijā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nebūtu ieteicams spļaut ārā savus nesenos pārdzīvojumus. Jo vairāk ļausiet niekiem un sīkumiem sevi tracināt, jo necienīgāk uzvedīsieties.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ja vēlaties paātrināt notikumus, visu dariet precīzi un akurāti. Neforsējiet notikumus, tas var novest pie nepatīkamiem starpgadījumiem. Atlieciet nozīmīgas tikšanās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Izskatīsieties pārliecināts par saviem spēkiem un darbiem, taču uzvaras nedod par potenciālu, bet par paveikto.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Dvēseles komfortu maitās visdažādākās apstākļu sakritības, ko nevarēs nosaukt par patīkamām. Nesāciet jaunu biznesu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Esiet uzmanīgi un pat piesardzīgi nozīmīgos projektos. Varēsiet mierīgi paciest muļķīgas sakāves, kuru pamatā būs paša haotiskums.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Gaisā smaržos pēc skandāla. Būs visi apstākļi, lai saasinātos konkurences cīņa, raisītos domstarpības ar priekšniecību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Darbs var nogurdināt. Ja jūtaties slikti, samaziniet darba apjomu, vispār slodzi it visā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Darbā gaisotne būs mierīga. Iespējamas liela mēroga intrigas. Ja saglabāsiet mieru un veselo saprātu, tad tiksiet garām visiem akačiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ģimenē dominēs strīdi un savstarpējas pretenzijas. Nav izslēgtas dažādas tehniskas problēmas, kuras nekavējoši vajadzēs novērst.