Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: uzturiet attiecības ar sev simpātiskiem cilvēkiem

Zvaigžņu stāvoklis būs labvēlīgs ikvienas problēmas neordināram risinājumam. Vajadzētu likt lietā draudzīgumu, tieksmi pēc neformāliem kontaktiem. Sapulces, prezentācijas vislabāk sekmēsies, ja tiks rīkotas brīvā manierē. Veiksmīgs moments tam, lai par sevi atgādinātu. Uzturiet attiecības ar sev simpātiskiem cilvēkiem, mēģiniet attīstīt oriģinālas idejas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Zvaigznes iesaka neierobežot sevi ar idejām. Izdevīgi eksperimentēt un testēt variantus. Rīkojieties, bet neatlieciet, citādi var zust azarts.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Diena paies sasprindzinājumā. Ja vēlaties tikt līdzi progresam, mobilizējiet spēkus, rīkojieties intensīvi, iespējams, pat uz spēju robežas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Zvaigznes pavērs lieliskas iespējas izaugsmei un attīstībai, bet vienlaikus brīdina, ka ne visi jauninājumi notiks ātri. Iespējams, ka varēsiet atrisināt savas iekšējās problēmas, bet ārējie procesi var netikt līdzi jūsu tempiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nekrītiet panikā, sastopoties ar jauno, pat sarežģītās situācijās mēģiniet ieraudzīt jaunu iespēju. Monitorējiet riskus, sabalansējiet tos ar savām iespējām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Lai jūs tiktu sadzirdēti, būs jābūt labam sarunas biedram, vispirms jāuzklausa citi, citādi dialogs varētu kļūt par monologu. Nav ieteicams mēģināt aizēnot partneri.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būsiet apstākļu ķīlnieki, bet tas nenozīmē, ka notiks kas negatīvs. Blakus piespiedu rūpēm un pienākumiem var kļūt par savas zinātkāres un pašizglītošanās laimīgo upuri.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Zvaigznes sola veiksmi radošos darbos, nestandarta komunikācijā ar draugiem. Nav ieteicams pievērsties darījumiem, finansiāliem projektiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes nodrošinās vajadzīgo noskaņojumu, lai veiktu pārkārtojumus mājās, arī ģimenē. Ieteicams atbrīvot vietu, lai būtu iespējams paplašināt savu teritoriju.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes nodrošinās visu tiem, kas būs nobrieduši pārmaiņām, kas vēlēsies paplašināt savu iespēju teritoriju. Mobilizējiet spēkus, ar veiksmi vien nepietiks.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Zvaigznes aicinās uz eksperimentu, bet negarantēs simtprocentīgu izdošanos. Nestabilitāte un neskaidrība tracinās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Patiesībā jebkuru situāciju varēsiet vērst sev par labu. Nepalaidiet garām iespēju izlabot būtisku kļūdu. Atbalstu meklējiet intuīcijā un domubiedros.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nenāktu par ļaunu pievērst uzmanību sociāliem notikumiem. Ja esat nokļuvuši sev neierastā situācijā, meklējiet padomu risinājumam tīmeklī.