Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Īpaši labs laiks zināšanu popularizēšanai

Cilvēki kļūs sabiedriskāki, draudzīgāki un arī domās netradicionāli, ārpus standartiem. Laba diena tiem, kas ir aktīvi sociālajos tīklos, dažādu veidu virtuālajās platformās. Laba diena korespondencei, aptaujām, diskusijām, braucieniem, mācībām, informācijas meklēšanai. Īpaši labs laiks zināšanu popularizēšanai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Informatīvi blīva un cerību pilna diena. Iespējami oriģināli piedāvājumi, nestandarta idejas izklaidēm, jaunumi no draugiem. Neskādēs mērenība mīlestības un materiālos jautājumos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Gaume var pievilt. Iespējamas ļoti netipiskas iegribas. Zvaigznēm patiks mazi eksperimenti, bet nepatiks apjomīgi tēriņi. Jums var nepatikt citu estētiskie lēmumi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Veiksmīga diena. Negaidīti var rasties piekļuve būtiskai informācijai. Nepalaidiet garām iespēju par sevi atgādināt ietekmīgiem cilvēkiem, plašākai publikai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ļoti svarīgi būt informētam par notiekošo. Ļoti svarīgi apmierināt ne tikai savu ziņkāri, bet prast informāciju izmantot kā ieroci sevis aizstāvībai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti ticams, ka saņemsiet jaunu piedāvājumu. Zvaigznes iesaka tam pievērst uzmanību un atsaukties tam pat tad, ja jums jau ir izvēles iespējas. Svarīgs dialogs pozitīvi ietekmēs notikumus nākotnē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīga būs komunikācija ar kolēģiem, draugiem, arī dažādiem pakalpojumu sniedzējiem. Uzmanību ieteicams pievērst ne tikai rutīnas darbiem, bet arī dažādiem jauninājumiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes piedāvās iespēju saskarsmei bez robežām, sola arī samērā labas izdevības mācībās un sadarbībā. Ļoti labas sekmes gaidāmas pētniecībā, reklāmā, konsultācijās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti svarīgs būs dienas informatīvais fons. Neatkarīgi no atrašanās vietas būs īpaša interese par jaunumiem. Daudziem par epicentru kļūs paša ģimene. Jāmēģina izvairīties no pārāk lielas emocionalitātes.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Sabiedriskajiem un komunikablajiem šī diena varētu būt kā dieva dāvana. Lielo iespēju laiks tiem, kas būs kustībā, mācās, meklē zināšanas vai jaunus draugus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes iesaka būt sabiedriskiem, arī mazliet ziņkārīgiem. Iespējama jauna informācija, kas saistīta ar darbu, profesiju, finansēm, medicīnu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ir īstā diena, kad publiskot savas idejas, veidot jaunus kontaktus. Ļoti labs laiks literāru darbu radīšanai, zināšanu popularizēšanai, bet nav ieteicami pirkumi un iepazīšanās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka būt sabiedriskiem, tomēr saglabāt neitrālu komunikācijas stilu. Ļoti labi uzturēt sakarus, paplašināt kontaktu bāzi un interešu loku.