Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes mudinās būt sociāli aktīviem

Zvaigznes mudinās būt sociāli aktīviem. Nav īstais laiks, lai dalītos ar jauna projekta detaļām, tomēr ir īstais laiks meklēt jaunus draugus, sadarbības partnerus, kompanjonus un informācijas avotus. Ļoti veiksmīgs laiks ietekmīga atbalstītāja iegūšanai. Nav vēlams tiekties pēc izdevīguma, to labāk aizstāt ar draudzīgumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ieteicama komunikācija ar draugiem. Pat ja esat palikuši vienatnē, ieteicams iziet sabiedrībā, pašam sākt meklēt jaunus domubiedrus. Var sākt kalt gadu mijas pavadīšanas plānus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ļoti svarīgi nezaudēt veselo saprātu, tas jo īpaši svarīgi tiem, kas viegli ļaujas azartam, mēdz iet pa bīstamu ceļu. Nepieņemiet jums netīkamu uzspiestu lomu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Izmantojiet šo periodu, lai izveidotu savstarpēji izdevīgu sadarbību. Nenāktu par ļaunu nostiprināt saites ar jums svarīgiem cilvēkiem. Ļoti svarīga būs autoritāte.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nedrīkstētu aizmirst par kaut minimālu aizsardzību un piesardzību. Nav ieteicams sākt jaunus individuālus projektus. Grūtā brīdī nekautrējieties lūgt palīdzību, jo diez vai vienatnē tiksiet galā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ļoti svarīgi būs uzturēt balansu starp savām un svešām interesēm. Radošu, morālu vai ideoloģisku izaicinājumu labāk pieņemt. Nebūs veiksmīgs mēģinājums veidot romantiskas attiecības.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būs grūti rīkoties tikai saskaņā ar reglamentu, shēmām un priekšrakstiem. Situācijas prasīs netriviālu domāšanu. Vislielākās sekmes būs cilvēkiem ar neparastu talantu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Ļoti labi dienu pavadīt starp domubiedriem un jums dārgiem cilvēkiem, kas var izrādīties arī jūsu bērns, skolotājs, kolēģis... Vakaru ļoti labi veltīt gadu mijas ballītes savlaicīgai plānošanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nāksies salāgot savu gaumi un prasības ar citiem. Diez vai šo varēsiet saukt par komfortablu dienu, jo īpaši tad, ja ignorēsiet atmosfēru ģimenē un darbā. Neformāla akcija varētu izdosies pat ļoti veiksmīgi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nav ieteicams palikt vienatnē. Labs laiks gatavot augsni jaunu kontaktu veidošanai, komandas saliedēšanai, domubiedru atrašanai. Personiskās dzīves sakārtošanu, lai vai kādi tajā būtu sarežģījumi, labāk atstāt mierā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Nav ieteicams pārāk aktīvi sekot savam mērķim, arī it visā meklēt personisku finansiālu izdevīgumu. Nepalaidiet garām iespēju par baltu velti iegūt ļoti vērtīgu informāciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Zvaigznes vairos kolektīvisma garu, varēsiet viegli atrast domubiedrus, atbalstītājus, aizstāvjus, arī elkus. Ja pēdējā laikā esat zaudējis savas pozīcijas, ir īstais laiks tās mēģināt atjaunot.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Tā vietā, lai atklāti cīnītos par savu mērķi, labāk talkā lūgt draugus, palīgus. Nenāks par ļaunu mainīt komunikācijas stilu, arī domāšanas veidu, informācijas kanālus.