Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Sāksies jauns Mēness cikls

Sāksies jauns Mēness cikls, un tas nesola neko konkrētu, noteiktu un pastāvīgu. Var būt veiksme, var būt strupceļš. Cilvēki būs iedvesmas pilni. Zvaigznes nesekmēs ātru norisi. Ir būtiski tikt skaidrībā ar savu pasaules uzskatu, domubiedru komandu, interešu iespējamo vektoru. Ļoti svarīgi būs ilūzijas atšķirt no īstenības.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ar nožēlu varat konstatēt, ka esat bijis vājš, pat nonācis strupceļā. Pūliņiem var būt duāls efekts. Varat vainot sevi, bet varat atzīt, ka ne tikai jums, bet arī apstākļiem bijusi liela ietekme.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ir vērts šo dienu veltīt tam, lai sevi psiholoģiski un morāli noskaņotu jums visnepieciešamākajam. Tuvākajās nedēļās nav ieteicams sākt lielus projektus, labāk koncentrēties uz to, ko klasificējat kā dzīvības un nāves jautājumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Mēģiniet atturēties no vēlmes sekot citu piemēram, jo tas, kas citiem izdodas kā no rokas, jums var sagādāt milzumu problēmu. Ir liela iespējamība uzkāpt uz veciem grābekļiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ieteicams būt ļoti uzmanīgiem, sākot jaunu darba, mācību vai ārstēšanās ciklu. Vislabākā taktika – rīkoties pēc situācijas, kurā liela loma būs kolēģiem, ģimenes locekļiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Iedvesmojoša diena ar lielu devu viltības. Var nākties saskarties ar pretrunām gan bērnu audzināšanā, gan ceļojumu un brīvdienu plānošanā. Jo kārdinošāka ideja, jo lielāka iespējamība, ka tajā slēpjas «Trojas zirgs».
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Pragmatiski uzskati var būt jaukti kopā nacionālām tradīcijām un attiecībām ar tuvākajiem. Plānos labāk izvairīties no pārāk lielas konkrētības. Atļaujieties rezervēt vietu šaubām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nav pat vērts gaidīt reālu atdevi no darbiem, veiksmīgas situācijas mīsies ar strupceļu, mīklainiem šķēršļiem. Nav ieteicams plānot svarīgas tikšanās un atbildīgus pasākumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Galvenais uzdevums – neveikt liekas kustības. Pat pieņemot lēmumu, nav ieteicams steigties ar izpildi. Nav arī ieteicams mainīt uzskatus un budžetu. Nav ieteicami arī ieguldījumi radošos un darījumu projektus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ļoti ieteicams pievērsties savam tēlam, precizēt savas vajadzības, pilnvaras un pasaules uzskatu, atsijāt šaubas. Ir īstais laiks izlemt, kādiem spēkiem un instancēm kalpojat.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labāk atteikties no pretenzijām uz līdera godu vai pat guru statusu. Apšaubāmus, lai arī kārdinošus kompromisus labāk nepieņemt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Domas būs vērstas nākotnē, kas jums šķitīs gaiša un pat rožaina. Pat kļūdas nākotnē, esošās šaubas un zaudējumi nepiespiedīs atteikties no, jūsuprāt, spožas un daudzsološas idejas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Būs liela nepieciešamība precizēt savu kursu tuvākajā nākotnē, piemēram, par karjeras tālākajiem iespējamiem scenārijiem. Par būtisku vektoru var kļūt personiskā izaugsme, mācību plāns, skolotāja meklēšana.