Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes virzīs uz rezultātu

Zvaigznes virzīs uz rezultātu, mudinās būt konkrētiem un strādāt kvalitatīvi. Uzskatos dominēs reālisms un konservatīvisms, lēmumos – pragmatisms, saimnieciskums, tālredzība, atbildība. Ieteicams būt pieticīgiem, mierīgiem, sistēmiskiem, organizētiem, arī saprātīgi ekonomēt, kā arī definēt precīzas prioritātes. Zvaigznes palīdzēs adekvāti novērtēt un plānot resursus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Būtu labi pievērst uzmanību dzīves finansiālajai pusei, būt disciplinētam un sistemātiskam materiālos jautājumos. Nenāks par sliktu saprātīgas ekonomijas politika.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Vairosies stabilitāte profesionālās un tiesiskās jomās, būs iespēja kļūt disciplinētam un organizētam. Būs viegli sekot plānam, pielāgoties sistēmai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Pat vispieprasītākie un haotiskākie būs mierīgi un praktiski noskaņoti, lai gan tas varētu nebūt brīvprātīgs lēmums, uz to varētu piespiest ārēji apstākļi. Labs laiks sadzīves un budžeta sakārtošanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Samazināsies raizes par nākotni personiskā un profesionālā jomā, vairosies pārliecība par draugiem un partneriem. Jauninājumus nevajag atmest, bet atlikt uz kādu laiku.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vislabāk būtu pievērsties plānošanai. Nav ieteicams pārāk daudz uzmanības pievērst sīkumiem, mēģiniet tvert kopējo bildi, reālistiski novērtēt perspektīvu. Nav īstais laiks izklaidēm.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Izdosies saskatīt drošu perspektīvu, tas priecēs tos, kas atrodas strupceļā, kuriem nav morāla atbalsta. Ja jūs agrāk visu esat darījuši pareizi, varēsiet sākt plūkt pienākošos augļus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Uzmanības centrā jābūt finansiāliem un īpašuma jautājumiem, nodokļiem un dzīvojamās telpas jautājumiem. Kārtība un taisnīgums materiālos un teritoriālos jautājumos vairos stabilitāti, arī viesīs skaidrību partnerattiecībās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Noteikti jārēķinās ar partneru finansiālajām vajadzībām un stabilu savstarpēju sadarbību. Citu cilvēku komforts būs jūsu komforta garants.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Dienas veiksme būs daudzu jomu komplekss, daudz kas būs atkarīgs no disciplīnas un spējas veikt rutīnas darbus. Saimnieciskums un saprātīga ekonomija nesīs prāvus labumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vislabāk pievērsties darbiem tajā sfērā, kurā jūtaties kā zivs ūdenī. Jo tuvāks būs darbs, jo labākus rezultātus iespējams sasniegt. Ļoti noderēs spēja pašorganizēties, praktiski raudzīties uz dzīvi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Labāk nenodarboties ar pašdarbību un arī nepaļauties uz laimīgu gadījumu, daudz labāk būtu sekot jau pārbaudītai programmai, uzdotam plānam. Konservatīvisms būs aktuālāks par progresu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ir vērts nepalaist garām šo dienu, ja vien ir vēlme pievērsties konkrētiem darbiem, atrisināt praktiskus uzdevumus, panākt sistēmisku rezultātu. Būs viegli reālistiski skatīties uz notiekošo, nebūs arī vajadzības steigties.