Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Dienas lielākā daļa sekmēs nervozitāti

Dienas lielākā daļa sekmēs nervozitāti, nepastāvību un neparedzamību, dažādas saķeršanās. Konstruktīvu izeju no situācijas varētu rast vakarpusē. Tad arī varētu rasties labvēlīgi apstākļi sekmīgiem kontaktiem un operācijām. Jauniegūtā informācija sekmēs kustīgumu, sabiedriskumu un arī veiksmi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Notikumi liks panervozēt. Visievainojamākie būs aprīlī dzimušie. Vakars nāks ar pozitīvām pārmaiņām, pateiks priekšā oriģinālu risinājumu sarežģītam uzdevumam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nav ieteicams izaicināt likteni, ieteicams darīt tikai pašu nepieciešamāko. Būtiski kontrolēt savus dusmu izvirdumus. Rīta pusē no sarežģītām situācijām varēsiet izkļūt vien ar mazu izbīli, bet vakarpusē viss kļūs daudz neprognozējamāk.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ļoti ticams, ka saskarsieties ar neparedzētu situāciju, eksperimentētāji paši uzprasīsies uz nepatikšanām. Ļoti labi pieņemt nestandarta lēmumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nav ieteicams riskēt ar labām attiecībām, jo īpaši ja tā ir laulība vai draudzība. Krīzes situācijas vislabāk risināt vakarā, tāpat kā asus strīdus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Diena ar neprognozējamu notikumu gaitu. Iespējamas pārmaiņas ierastajā režīmā, jauninājumi darbavietā. Labāk izvairīties no rutīnas darbiem, akcentu likt uz pārveidojumiem un modernizāciju.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Pat ļoti praktiskās Jaunavas nespēs paredzēt visu, jo īpaši savu profesionālo un pedagoģisko lēmumu sekas. Varētu būt iespēja paplašināt redzesloku, iegūt jaunas prasmes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diena paies nestabilitātes atmosfērā. Nervozums un potenciālie konflikti gaidāmi ģimenē un darba kolektīvā. Partneri uzvedīsies neprognozējami.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nav ieteicams vēl vairāk vairot sasprindzinājumu. Tas, kas rīta pusē jums izdosies no rokas un pat kalpos jūsu izdevīgumam, vakarā var pavērsties pret jums.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Līdz pat vakaram nav ieteicams sevi likt pirmajā vietā. Labs laiks braucieniem, komunikācijas aktivizēšanai.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Nervozitāte, emocionalitāte un fiziska nestabilitāte būs šīs dienas sabiedrotie. Liela daļa plānu nerealizēsies. Ja esat nokļuvuši strupceļā, gaismu tuneļa galā ieraudzīsiet vien vakarpusē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pataupiet spēkus līdz vakaram, tad varēsiet tos izmantot īstajā laikā un vietā. Vakarpusē pieaugs veiksmīgums, spēja manevrēt, saņemt un sniegt palīdzību.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Impulsivitāte būs vislielākais ļaundaris, ļoti maz iespēju no tās gūt arī kādu labumu. Ja gribat doties pavisam jaunā virzienā, sagaidiet vakaru, tikai tad rīkojieties.