Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Var nākties saskarties ar piespiedu/brīvprātīgu līdzekļu atsavināšanu

Zvaigznes piedāvās vairākus veidus mērķa sasniegšanai. Dažās situācijās būs jāizrāda iniciatīva, gatavība cīņai, arī savu pozīciju aizstāvēšanai konkurences apstākļos. Diena prasīs prasmes izbalansēt starp dažādām interesēm. Par dienas galveno tēmu var kļūt investīcijas, kompensācijas. Var nākties saskarties ar piespiedu/brīvprātīgu līdzekļu atsavināšanu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ir ieteicams kombinēt mērķtiecību ar elastību. Svarīgi zināt, kādos gadījumos konflikts pieļaujams, bet kad labāk piekāpties. Svarīgi kļūs profesionālie, karjeras un drošības jautājumi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena sekmēs izaugsmi, profesionālu un garīgu attīstību. Neizpaliks arī piedzīvojumi, bet rezultātā iegūsit gaidāmo, turklāt izdosies arī nosargāt taisnīgumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena būs saistīta ar risku un krīzes situācijām, bet zvaigznes saka, ka šodien no tā nav iespējams izvairīties. Neapstājieties ceļa vidū. Rezultāta iegūšanai būs nepieciešams regulārs un secīgs darbs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nespēsiet palikt vienaldzīgi pret apkārt notiekošo, bet vienlaikus emocijas būs pretrunīgas, ļoti iespējams, ka to gammā būs arī greizsirdība. Nav izslēgti strīdi ar tuviem cilvēkiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Riskējat saskarties ar steidzami veicamiem darbiem, rūpēm, grūtiem uzdevumiem. Ceļš uz mērķi var izrādīties sarežģīts. Saspringta atmosfēra var valdīt darbā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Jebkuras problēmas ieteicams risināt mierīgā ceļā. Diena ieviesīs romantiku personiskajās attiecībās. Audzināšanā neaizmirstiet ne tikai par sodiem, bet arī atalgojumu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena liks pievērst uzmanību fundamentāliem jautājumiem, piemēram, dzīvesvietai, attiecībām ar tuviniekiem. Esiet gatavi sasprindzinājumiem, tie iespējami gandrīz jebkurā sfērā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ideāla diena rīta pusē, bet pēc tam gan iespējami dažādi sarežģījumi. Daudz kas būs atkarīgs no paša uzvedības. Lielākoties vislabākais risinājums būs mierīga, praktiska un tālredzīga politika.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varētu augt pašvērtības apzināšanās, arī vēlme izkļūt no atkarības, atjaunot drošas pozīcijas un paredzamu dzīves ritmu. Zvaigznes saka – pagātni reanimēt diez vai izdosies.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Intuitīvi ievērosiet neuzbrukšanas politiku. Esiet godprātīgi un dāsni, ejiet uz kompromisiem – šodien tas atmaksāsies ar uzviju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Galvenais – tikt galā ar savām slēptām emocijām, turklāt tās var kļūt gan par lielisku enerģijas avotu, gan vairot problēmas. Ar svarīgiem darbiem vislabāk nodarboties aiz slēgtām durvīm.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Harmoniska diena ar zināmu devu riska un nemiera. Galveno interesi raisīs kolektīvi darbi. Labi laiku pavadīt draugu un domubiedru sabiedrībā. Miers šodien tiešām baros.