Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: diena, kad attiecībās gaidāmi nepatīkami pārsteigumi

Diena pirms jauna mēness cikla, nav ieteicams veikt izšķirošus soļus, turklāt gaidāms visai biezs emocionālais fons. Tiem pāriem, kuros abi ir līderi, nebūs viegla diena, lai neteiktu – tā var būt pat kritiska. Pat neesošas piezīmes var provocēt emociju vētru.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka būt ļoti uzmanīgiem pret līdzcilvēkiem, jo īpaši viņu emocionālo labsajūtu. Kolēģi var nebūt labā omā, nav vērts sakaitēt atmosfēru.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Īpaši būtiski uzturēt labas attiecības ar kolēģiem un priekšniekiem. Mēģiniet savas domas izpaust delikātā veidā vai arī vispār noklusēt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Iniciatīvu izrādiet ar mēru, turklāt ne tikai darbā, bet arī privātajā dzīvē. Pārlieka aktivitāte var pabojāt daudz ko karjerā, turklāt – uz ilgu laiku.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Panākumi būs atkarīgi no atmosfēras mājās. Mēģiniet saglabāt pozitīvu noskaņojumu, jo, bruņojies ar to, spēsit ar vieglumu paveikt daudz.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nenāks par ļaunu uzmanība un vērība it visā, kas skar darbu, jo īpaši – ar svarīgiem dokumentiem un pārrunās ar kolēģiem. Mēģiniet nerunāt lieku. Partneri var būt netaktiski un pat rupji.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. It visā, ko darāt, neaizmirstiet par mērķi un veselo saprātu. Nav labs laiks riskantiem soļiem, jo īpaši biznesā un attiecībās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ļoti ieteicams ieklausīties intuīcijā, jo tieši tā spēs pateikt pareizo izvēli situācijās, kad nezināsit, ko darīt. Ļoti ieteicama atslodze, mērenas fiziskas aktivitātes.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti vēlams ieviest kārtību darījumos, arī draudzīgos kontaktos. Ja pēdējā laikā bijis konflikts ar tuviem cilvēkiem, ir laiks atrisināt strīdīgos jautājumus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti ticams, pa piedzīvosit vilšanos daudzās jomās, arī savos dzīves plānos. Ļoti iespējams, ka nepietiks dažādu resursu, lai sasniegtu iecerēto.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Savaldieties, neļaujiet emocijām bangot un ņemt virsroku pār veselo saprātu. Ļoti svarīgi komunikācijā ar kolēģiem būt delikātiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ne tik svarīgi būs paveikt ko jaunu, kā nesabojāt jau sasniegto. Produktīva diena, ja spēsit pielāgoties apstākļiem. Tuvās attiecībās neskādēs paškritiskums.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Parasta diena. Notikumi – paredzami, iespējami satraukumi par finansēm un dzīves materiālo pusi. Sarežģījumi būs viegli noregulējami, ja vien pats to gribēsit.