Patiess stāsts: Esmu brīvs - bez attiecībām, bet ne jau tamdēļ, ka tā vēlos

© Attēlam ir ilustratīva nozīme

Portālam NRA.lv uzrakstīja Juris (vārds ir mainīts) - simpātisks, inteliģents, materiāli nodrošināts vīrietis, kurš jau gadiem nespēj izveidot attiecības. "Vai kāds spēj izskaidrot, kur ir problēma? Kāpēc sievietes nevēlas attiecības," vēstulē retoriski taujā Juris.

Publicējam stāstu pilnībā:

"Man ir 33 gadi. Dzīvoju un strādāju Rīgā. Vairākus gadus strādāju labi apmaksātu, stabilu darbu. Ir savs 3 istabu dzīvoklis. Esmu ļoti kārtīgs, rūpīgs. Bet ir problēma - es esmu brīvs, jeb bez attiecībām. Kamdēļ? Ne jau tamdēļ, ka tā vēlos. Vienkārši teju nekad tas nav izdevies. Bez pārspīlēšanas - teju nekad! Man dzīvē ir bijušas tikai vienas attiecības, kuras pārtapa laulībā, kura diemžēl izjuka. Šīs attiecības izveidojās visai nejauši. Varējām arī nekad nesatikties. Laulības laikā piedzima bērns. Bet pēc dažiem kopdzīves gadiem izvēlējāmies laulību šķirt.
Tas arī īsumā viss. Šīs ir vienīgās attiecības, kādas man ir bijušas. No pusaudža gadiem pilnīgi visi mēģinājumi iepazīties bija neveiksmīgi. Ejam uz tikšanos? Nē! Tā ir atbilde, ko līdz pirmajām attiecībām dzirdēju ļoti daudz. Pirmās attiecības man izdevās 25 gadu vecumā. Šīs attiecības, laulību ieskaitot, ilga aptuveni 6 gadus. Bet pēc laulības nekas nav mainījies. Joprojām izveidot attiecības neizdodas. Un es nespēju saprast kamdēļ? Esmu godīgs, atklāts, patiess. Ar izskatu problēmu nav. Alkoholu nelietoju. Es nesmēķēju. Nodarbojos ar sportu. Pieklājīgs, kārtīgs, tīrīgs. Rakstu un runāju saprotami. Nepiedienīgas bildes nesūtu. Vienas nakts sakarus nekad nepiedāvāju. Ja tieku līdz sarakstei, uz gultu neaicinu uzreiz. Esmu apmeklējis 3 atsevišķus terapeitus, lai mēģinātu saprast - kāpēc tā? Neveiksmīgi. Esmu ieturējis vairākas lielas pauzes, ieklausoties sevī, saprotot to, ko es vēlos, veltot laiku tikai sev. Bet vienmēr pārņem emocijas, jo vēlos attiecības, bet tas vienkārši neizdodas.
Vai problēma ir tajā, ka man ir bērns? Ja tā, tad kas tur slikts? Savs bērns man nozīmē ļoti daudz un bērnu satieku bieži, ļoti rūpējos par viņu un gādāju. Ja tomēr tas ir šķērslis, tad kamdēļ vīrietis var pieņemt sievieti ar bērniem, bet sieviete nevar pieņemt, ka vīrietim ir bērns?
Es varu mēģināt iepazīties gan klātienē, gan caur sociālajiem tīkliem vai iepazīšanās aplikācijām, bet mēģinājumi vienmēr ir nesekmīgi. Interese un atbildes vienkārši nav.
Vai kāds spēj izskaidrot, kur ir problēma? Kāpēc sievietes nevēlas attiecības?"

Speciālisti, attiecību kouči un līdzcilvēki, ja jums ir skaidrojums, lūdzu ierakstiet to komentārā zem raksta. Varbūt ieteikumi palīdzēs Jurim vai kādam citam. Šis ir jautājums, kuram meklēsim atbildes arī mēs, tās publicējot šeit: Attiecības: kā atrast otru pusīti. Tāpat šeit publicējam pieredzes stāstus un priecājamies, ja izdodas savest kopā divas vientuļas sirdis.

* * *

Mīļās dāmas, ja saredzat Jurī radiniecīgu dvēseli un vēlaties ar viņu iepazīties tuvāk, atsūtiet epastu uz info@nra.lv. Mēs jūsu koordinātes pārsūtīsim Jurim.

Ģimene

“Bez vitamīniem un mikroelementiem nav iespējama organisma pastāvēšana. Vitamīni cilvēkiem ir vitāli svarīga uzturviela, jo tie palīdz nodrošināt vairākas organisma funkcijas.

Svarīgākais