menu
Piektdiena, 12.decembris
Vārda dienas šodien:
Iveta, Otīlija
settings
Uzstādījumi
Burtu lielums:
A
A
A
notifications
Parakstīties notifikācijām
Latvijā
Rīgā
Reģionos
Politika
Ekonomika
Izglītība
Kriminālziņas
Veselība
Pasaulē
Sports
Izklaide
Horoskopi
Lasītāju viedoklis
search
Par nra.lv
Reklāma
Privātuma politika
Lietošanas noteikumi
Autortiesības
Ētikas kodekss
Vakances
Kontakti
Piektdiena, 12.decembris
redeem
Iveta, Otīlija
Rīgā
+8°
search
search
account_circle
Profils
Iestatījumi
Iziet
login
Neatkarīgā
Dzīvesstils
TautaRunā
LifeHacks
Sports
vistas žāvēšana
Vistas cepšanas noslēpumi: kā iegūt perfektu kraukšķīgu ādiņu
20.jun
Sulīgai ceptai vistai ir daudz pievilcīgu īpašību, un labākā putna daļa ir sāļā, kraukšķīga āda. Protams, tā ir ēdama arī bez šīs ādas, bet, ja tā nav kraukšķīga, tad viss vistas potenciāls ir izniekots.
Lasītākais
Psihoterapeite Anna Lieckalniņa komentē traģēdiju, kad Daugavā, iespējams, tīši iebrauca auto
2
Olimpiskajam un Eiropas čempionam Rihardam Snikum atsaka valsts prēmiju [papildināts]
9
Baiba Sipeniece-Gavare ceļojumā piedzīvo uzbrukumu
Uzmanību! Šie augļi ir kaitīgāki aknām nekā alkohols
3