ūdens filtrs

Vakar, 20:03
Mēs reti aizdomājamies, ka ūdens, ar kuru gatavojam, ietekmē ne tikai dzērienus, bet arī zupas, mīklu un pat dārzeņu struktūru. Tomēr ķīmiskais sastāvs - īpaši minerālvielas, pH un kaļķa daudzums - spēlē lielāku lomu, nekā šķiet. Par minerālu saturu, kaļķi un to, kā filtrs patiešām maina garšu, raksta BBC.
10.nov 2011
Līdz ar ūdens kvalitātes pasliktināšanos, arvien biežāk priekšroku dodam veikalā nopērkamam ūdenim plastmasas pudelēs, pietiekami neizvērtējot citu alternatīvu - ūdens filtrēšanu. Kā liecina Electrolux pētījuma dati, iespēja ūdeni attīrīt mājās tiktu izmantota daudz biežāk, ja tas būtu ātri un kvalitatīvi.