bez cukura

25.okt
Drēgnos vakaros pēc garas darba diena bieži vien alkstam pēc kaut kā silta, salda un komfortablas sajūtas sniedzoša. Taču cukura pārpalikums organismā var būt neveselīgs, radīt smaguma sajūtu vēderā un nav draudzīgs tiem, kas cenšas uzturēt slaido līniju. Labs risinājums ir izmantot siltumu, garšvielas un tekstūru, lai desertu padarītu saldāku bez papildus cukura - izmēģiniet pagatavot siltos ābolus ar riekstiem un kanēli kopā ar “Real Simple”.
7.okt
Rudens ir pilnbrieda laiks, kad virtuve piepildās ar ābolu, plūmju un ogu smaržu. Daudzi steidz saglabāt šo garšu ziemai burkās, taču arvien vairāk cilvēku meklē veidus, kā to darīt veselīgāk – bez cukura pievienošanas. Izrādās, ievārījumu var pagatavot arī dabiskā, vieglā versijā, nezaudējot garšu un aromātu, raksta “eatingwell.com”.
17.jun
Karstā vasaras dienā ledus tēja ir īsts glābiņš – veldzējoša, atsvaidzinoša un arī veselīga! Tā vietā, lai izmantotu cukuru vai mākslīgi saldinatus sīrupus, mājās vari pagatavot dabīgu tējas koncentrātu – sīrupu, ko glabāt burciņā un lietot pēc vajadzības. Un pats labākais – šis dzēriens iztiek bez cukura! Ar recepti dalās “simpleveganblog.com”.