Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Ārējie Nr.3

Rutulis asi kritizē "X Faktora" žūriju

© Ģirts Ozoliņš / F64

Mūziķis Normunds Rutulis asi kristizē raidījuma "X Faktors" žūriju.

Latviešu dziedātājs, mūzikas un radio producents Normunds Rutulis mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietojis ierakstu, kurā izsaka asu kritiku par raidījuma "X Faktors" žūriju un tās vērtējumiem par raidījuma dalībnieku vokālo sniegumu.

"Lūdzu, neizvēlieties tādus žūrijas dalībniekus, kuri neko nesaprot pilnīgi neko no vokālā tehnikas! Viņu komentāros ir smagi raudzīties /klausīties. Ja nav kazlai piena, tad nevajag to publicēt! Nožēlojami un pazemojoši mūziķu segmentam," ierakstā pauž Rutulis.

Kā portāls nra.lv ziņojis iepriekš, kopumā šajā sezonā tika izvēlēti 12 dziedātāji. Katru nedēļu šovu pameta divi no viņiem. Finālā startēja Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Finālā šovā atlikušie trīs dalībnieki izpildīja tādas dziesmas, kas, viņuprāt, ļautu viņiem uzvarēt. Skatītāji lēma, ka par šā gada uzvarētāju muzikālajā šovā “X Faktors” kļuva Grēta Grantiņa.

"X Faktors" žūrijas dalībnieki ir grupas "Prāta vētra" producente Aija Auškāpa, mūziķi Reinis Sējāns un Intaram Busulim, kā arī mūzikas producents un grupas “Musiqq” dalībnieks Marats Ogļezņevs.