Kulakovs draudzīgs pret savām bijušajām

© f64

Komponists Juris Kulakovs labi sadzīvo gan ar savām bijušajām sievām, gan esošo līgavu – "VZ" mūziķi saviesīgos pasākumos piefiksēja divus vakarus pēc kārtas, un katrā no tiem viņš bija ar citu sievieti pie sāniem.

Pēc »VZ« novērojumiem, 29. oktobra vakarā komponists Juris Kulakovs kopā ar bijušo sievu Lieni vēroja modes un mākslas pasākumu «Moment». Savukārt nākamajā vakarā Kulakovs šī pasākuma noslēguma ballīti apmeklēja kopā ar topošo sievu Kristiānu Balčus. Kaut arī precības vēl aizvien ir nākotnes formā, pāra sirsnīgajās attiecībās nekas nav mainījies.

Kulakovs atzīst, ka viņam ar Lieni ir labas attiecības un abi satiekoties gan saistībā ar kopīgo meitu Justīni, gan vienkārši laika kopā pavadīšanai. Martā komponists bildināja savu draudzeni, 22 gadus veco čellisti Kristiānu Balčus, taču augustā plānotās kāzas tā arī nenotika, un Kulakovs aizvien ir neprecēta vīra statusā. Kāzu atlikšanu viņš pamato ar tīri praktiskiem apsvērumiem, proti, valdošo krīzi, kuras dēļ kļuvis mazāk koncertu un tātad sarukušas arī peļņas iespējas. Lai gan bulvārpresē izskanējis, ka Kulakovs sabiedrībā kopā ar savu mīļoto vairs neparādās, "VZ" pārliecinājās par pretējo: 30. oktobra vakarā pāris visai smaidīgs ieradās Latvijas Televīzijas tornī, kur norisinājās festivāla «Moment» noslēguma ballīte. Mūziķis palīdzēja savai līgavai novilkt virsdrēbes un sagādāja abiem glāzes ar kokteiļiem. Iemalkojuši dzērienus, abi devās tornī, kur risinājās modes skate.

Svarīgākais