Agnesei Zeltiņai jauns auto

© f64

Žilbinoši baltais «Fiat 500» ar spilgti dzelteno uzrakstu «Es gribu tavu meiču» abos sānos Rīgas ielās ir pamanāms jau pa gabalu. »VZ« noskaidroja, ka mašīnas īpašniece ir aktrise Agnese Zeltiņa, kas šādā veidā reklamē savu filmu.

«Ar šo mašīnu ikdienā braucu jau visu septembri un domāju, ka būšu pie tās stūres redzama arī visu novembri,» »VZ« atklāj aktrise Agnese Zeltiņa, kādā pēcpusdienā satikta Rīgas ielās pie sava jaunā auto, kas reklamē Holivudā tapušo latviešu filmu «Es gribu tavu meiču».

Agnese, kas ikdienā pieradusi pārvietoties ar BMW, norāda – «Fiat 500» par filmas dzīvo reklāmu netika izvēlēts nejauši: «Mašīnai vajadzēja būt tādai kā filmai – amizantai un smieklīgai.»

Zeltiņa savā dzīvē braukusi gan ar mazdām, gan ar «Mercedes-Benz», gan «MiniCooper». «Man, piemēram, filma neasociējas ar lielu mašīnu. Šī ir īstā – maza, jauka un pamanāma. Iekšā tā izskatās kā tāds «Makebook» dators – bezgala ērta un kompakta, turklāt ārkārtīgi ekonomiska. Lai gan ikdienā braukt iznāk ļoti daudz, benzīnu šajā mašīnā ieleju tikai reizi divās nedēļās. Pieleju pilnu bāku, samaksāju kādus divdesmit latus un mierīgi sirdi braucu pusmēnesi no vietas. Jā, mašīnai ir mazs bagāžnieks, taču manām vajadzībām ar to pilnīgi pietiek. Sasēdinu aizmugurē bērnus un braucu,» stāsta Agnese.

Uz »VZ« jautājumu, vai tāda pati mašīna ir arī filmas režisoram un aktrises nu jau bijušajam draugam Mikam Ozoliņam, Agnese smaidot norāda: «Nē, šāda mašīna ir tikai man – Miks brauc ar savu auto.» Aktrise atzīst, ka, pārvietojoties pa Rīgas ielām šajā «Fiat 500», redzot tikai pozitīvas emocijas: cilvēki skatoties uz to no trolejbusiem, maršrutniekiem un savām mašīnām un smaidot. «Mašīna ir spilgti balta un tādēļ ļoti labi pamanāma. Vienīgais – tā katru nedēļu ir jāmazgā. Ir bijis tā, ka es izbraucu no automazgātavas, vienu dienu pabraucu, tad vakarā pēkšņi nolīst lietus, un es saprotu – viss, rīt atkal būs jābrauc mazgāt mašīnu! Tā tomēr ir reklāmas mašīna, un tādēļ man ir jārūpējas, lai tā vienmēr būtu tīra un smuka,» – tā Agnese.

Svarīgākais