Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Šakirai uzbrukusi jūras lauva

© Scanpix

Diezgan nepatīkams atgadījums noticis ar latīņamerikāņu dziedātāju un labdari Šakiru, kurai uzbrukusi jūras lauva. Pati mūziķe gan negadījumā necieta, taču pārbijās ne pa jokam.

Incidents notika Dienvidāfrikas Republikā, Keiptaunas kūrortā, kur mūziķe atpūtās. Šajā piekrastē mēdz uzturēties jūras lauvas.

Māksliniece kopā ar savu brāli bijuši pludmalē, kur netālu no viņiem seklumā atpūtušies šie zīdītāji. Šakira gribēja ar mobilo telefonu nofotografēt dzīvniekus, taču viņai nekas nesanāca. Kā dziedātāja raksta savā mikroblogā «Twitter», pēkšņi viens jūras lauva izlēca no ūdens ar acīmredzamu nolūku iekost. Dzīvnieks cieši skatījās mūziķei acīs, nikni rūca un centās kost. Viņa tik stipri bija nobijusies, ka sastinga kā sālsstabs un nespēja pakustēties. Šakirai palīgā nāca brālis. Māksliniece nekonkretizē, kā tieši viņš palīdzējis aizstāvēties no saniknotā dzīvnieka, vien piemin, ka, cenšoties atkauties no jūras lauvas uzbrukuma, abi ar brāli uz akmeņiem pamatīgi saskrāpējuši rokas.

Kad pārdzīvojumi jau bija aiz muguras un Šakira nomierinājusies, viņa sākusi domāt, kādēļ dzīvnieks gribēja uzbrukt, un secinājusi, ka vainīgs bijis viņas telefons, ar kuru mūziķe centās iemūžināt jūras lauvu. Proti, dzīvnieks telefona spīguļošanu uztvēris kā zivtiņu un meties tai virsū.