Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Džonijs Deps šķiras

Viens no skaistākajiem zvaigžņu pāriem ir uz šķiršanās sliekšņa – dziedātāja Vanesa Paradī un aktieris Džonijs Deps vairs nedzīvo kopā. Iemesls – Depa nemitīgā uzdzīve.

Franču dziedātāja un aktrise deva laiku dzīvesbiedram nākt pie prāta un atgriezties pie ģimenes, taču Deps neizmantoja doto iespēju. Vēl vairāk – pēc pāra draugu stāstītā, aktieris jau ir vērsies pie juristiem un apspriedis detaļas, kas saistītas ar īpašumu sadalīšanu, aizbildniecības pār bērniem jautājumus, kā arī oficiālu šķiršanos.

Deps un Paradī kopā nodzīvojuši jau 13 gadu. Šķita, ka franču skaistule atradusi veidu, kā savaldīt dumpinieku Depu, kurš kļuvis «balts un pūkains» – viņš intervijās nemitīgi atkārtoja, ka vecais dzīvesveids palicis pagātnē, viņš esot mainījies Paradī un abu bērnu dēļ. Taču, kā izrādās, vecus ieradumus nav viegli mainīt. Kā vēsta pārim tuvi avoti, pēdējā laikā viņi nemitīgi strīdējušies, jo Deps regulāri blandījies pa naktsklubiem, uzdzīvojis ar jauniņām modelēm un pļēgurojis. Tas ne pa jokam saniknojis Paradī, kura no nepārtrauktiem pārdzīvojumiem un negulētām naktīm pēdējā laikā izskatās ne visai svaigi. Kā izvērtīsies zvaigžņotā pāra nākotne, joprojām paliek neskaidrs.