Candy pamet Latviju, lai piedalītos šovā

Jau šā mēneša beigās dziedātāja Candy pametīs Latviju, lai trīs mēnešus piedalītos vācu šovā «Dinner For Fun».

Izklaidējošo šovu «Dinner For Fun» varēs vērot trīs dažādās Vācijas pilsētās – Potsdamā, Berlīnē un Strausbergā, kurā Candy (Liene Bronuša) izpildīs dažādas elpu aizraujošas dziesmas.

Par atlasi šovam dziedātājai pastāstījusi viņas draudzene, gaisa akrobāte Daiga Vilciņa, kura arī izturējusi sīvo konkurenci un kopā ar Candy dosies uz Vāciju. Dziedātāja priecājas, ka starp garajām mēģinājumu stundām blakus būs arī kāds drauga plecs. Candy uzsver, ka pašlaik nav nekā tāda, kas viņu turētu Latvijā, jo dižķibeles laikā pēc koncertiem nav vairs tik liela pieprasījuma un darba ir salīdzinoši maz. Arī viņas draugs Jānis Pēda šobrīd spēlē volejbolu Itālijā, un viņu satikt izdodas ļoti reti.

Candy saskata šajā šovā fantastisku iespēju izlauzties no lielā depresijas laika, kā arī pamatīgi nopelnīt. Konkrētas summas viņa gan nenosauca, tomēr atzina, ka nopelnīt varēšot labi. Turklāt šova veidotāji latviešu dziedātājai apmaksās gan dzīvošanu, gan ēdināšanu, gan citus izdevumus.

Candy gan nopūtās, ka šim pasākumam ir arī savas ēnas puses: visā šīs ilgās koncertēšanas laikā dziedātājai reti kad būs izdevība sastapt savu dēliņu, kurš paliks Latvijā.

Svarīgākais