Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Ķirsona meita saderinājusies un dzemdējusi meitu

© Vakara Ziņas

Ja uzņēmuma «Lido» saimniekam Gunāram Ķirsonam biznesā šobrīd pienākuši grūti laiki, tad viņa meitas Evijas Ķirsones dzīvē jau labu laiku rit saulainais posms – pirms dažiem mēnešiem laidusi pasaulē meitiņu Karlīni, uzņēmēja atvase šobrīd izbauda laimīgu kopdzīvi ar savu dzīvesbiedru Oskaru Slavinski.

Jaunas attiecības

Latvijas lielākā sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma «Lido» īpašnieka Gunāra Ķirsona meita Evija »VZ« atklāja, ka ar meitiņas tēvu Oskaru Slavinski saderinājusies pirms diviem gadiem, taču kopā abi esot nu jau ceturto gadu. «Šā gada 18. maijā man piedzima burvīga meitiņa, kurai ar vīru devām vārdiņu Karlīne,» stāstīja Evija. Karlīne ir Slavinska pirmais bērns, par kuru nu aktīvi rūpējas Ķirsones astoņus gadus vecais dēls Alberts Tristans, kas dzimis laulībā ar mākslinieku Robertu Dineru.

Dēls tēvu negrib satikt

Iemantojis uzņēmēja Ķirsona antipātijas, Diners neilgi pēc dēla nākšanas pasaulē no viņa mātes bija spiests šķirties, vairākus gadus turpinot cīnīties par liegtajām tiesībām – satikt dēlu. «Dēls man ir pateicis, ka nevēlas ar mani satikties. Viņš ir noskaņots pret mani. Es nezinu, kādos apstākļos un kas viņam par mani ir sastāstīts. Es tādā ziņā dēlam neko sliktu par viņa māti neesmu teicis. Tā ir viņu stratēģija. Viņu attieksme, kā risināt kaut kādas sarežģītākas situācijas, kas viņiem nav patīkamas,» par savām šā brīža attiecībām ar dēlu sarunā ar »VZ« Diners bija lakonisks. Ķirsones dēla tēvs pieļauj, ka kaut kas varētu mainīties tikai pēc dēla pilngadības sasniegšanas. «Šobrīd viņš ir atkarīgs no savas mātes un vecvecākiem. Pagaidām viņš vēl nav tik patstāvīgs, lai pieņemtu kaut kādus lēmumus un pats izvēlētos, kā rīkoties.» Taujāts, vai Diners ir informēts, ka viņa dēlam nu ir māsiņa, vīrietis ietur mazu klusuma pauzi un, smagi nopūšoties, skumji novelk: «Jāāā... Esmu par to lietas kursā. Man gan nav ne mazākās nojausmas, vai bērns jau ir piedzimis vai vēl ne. Neesmu arī informēts, kas ir šā bērna tēvs...»

Ķirsone izbauda mātes priekus

Savukārt Ķirsone sarunā ar »VZ« dzīvespriecīgi paziņo: «Nu man ir kolosāls komplekts – ir gan puika, gan meitiņa! Brālis pret savu māsiņu ir ļoti mīļš. Arī pati šobrīd jūtos ļoti labi – es vienkārši izbaudu šo laiku, kad varu būt kopā ar bērniņu. Meitiņa ir ne tikai smaidīga un smukiņa, bet arī ļoti aktīva meitene. Uzskatu, ka tas laiciņš, ko tu vari pabūt kopā ar bērniņu, ir ļoti īss, tādēļ esmu pilnībā nodevusies meitiņas auklēšanai. Protams, neizslēdzu arī variantu par meitiņas uzticēšanu auklītei, taču pagaidām ir sajūta, ka kopā ar viņu vēl varu pabūt es pati.»