Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Miks Dukurs satiekas ar šova "Dziedošās ģimenes" frizieri

© F64

Nepilnus divus mēnešus pēc šķiršanās no draudzenes dejotājas Ievas Bitenieces »VZ« mūziķi Miku Dukuru sastapa atpūšamies frizieres Ineses Sproģes sabiedrībā. Dziedātājs neslēpj, ka abi kopā pavadot daudz laika, savukārt viņa bijusī draudzene uzskata, ka puiša jaunā pavadone tikai alkstot popularitātes.

Ieskatījies frizierē

Ar savu jauno pavadoni Dukuru ģimenes pārstāvis Miks »VZ« iepazīstina neslēpjoties:«Viņa ir friziere, ar kuru iepazinos LNT šova «Dziedošās ģimenes» pirmajā sezonā.» Jāatgādina,ka šajā šovā Miks piedalījās kopā ar māsu Paulu un tēti Ediju. «Sākumā Inese nāca uz šovu mūs atbalstīt. Tad viņa iepazinās ar mūsu ģimeni, un mēs sapratām,ka viņa ir ļoti foršs cilvēks.Šova laikā Inese kļuva par mūsu privāto frizieri un nu ir vienkārši laba ģimenes draudzene,» atklāj Dukurs.Kopā ar jauno simpātiju Inesi viņš esot pavadījis ļoti daudz brīvā laika arī pirms šķiršanās no bijušās draudzenes,tāpēc tas vēl nenozīmējot, ka abu starpā nobriedis kaut kas nopietns.

Draudzene atviļ puisi

Savādākās domās par mūziķa jauno pavadoni ir viņa bijusī draudzene Ieva Biteniece:«Šī meitene bija arī mana draudzene, bet tagad saprotu, ka viņa visu šo laiku tikai mēģināja tikt pie Mika. Protams, ka tas ir sāpīgi, bet – neko darīt. Tā tagad ir viņa dzīve un viņa darīšana.» Interesanti, ka arī ar savu nu jau bijušo draudzeni Miks savulaik iepazinās televīzijas šovā – «Hello, Jūrmala!». Tiesa, frizieri Sproģi par savu jauno draudzeni Dukurs gan vēl nesteidzas saukt: «Nekādās nopietnās saistībās šobrīd nedomāju lēkt iekšā, taču viens pats es arī nevaru dzīvot.»

No erotikas nebaidās

Kā noskaidroja »VZ«, mūziķa jaunā pavadone var lepoties ne tikai ar Dukuru ģimenes frizēšanu, bet arī piedalīšanos slavenību fotogrāfa Sergeja Kondrašina 2011. gada erotiskā kalendāra modeļu atlasē, kurāSproģe nav baidījusies atkailināties.Teju četrdesmit meiteņu konkurencē Inese ierindojās desmitajā vietā un iespēju pozēt populārajam fotogrāfam tā arī neieguva.

Katram savs ceļš ejams

Savu versiju par abu šķiršanos »VZ« atklāj arī mūziķa bijusī draudzene. «Mums vienkārši pienāca dzīvē tāds brīdis, kad karjera guva priekšroku, un savā attīstībā diemžēl sākām viens otru bremzēt. Arī sadzīvē atklājās daudzas nesaskaņas,bieži strīdējāmies, tādēļ loģisks lēmums bija šķirties. Tas vairāk nāca no Mika puses, taču šobrīd esmu pateicīga, ka viņš tam saņēmās,» atzīst Biteniece. «Pirmais mēnesis pēc šķiršanās, protams, bija ļoti grūts, bet tagad viss ir ideāli! Sāk piepildīties daudzi nerealizēti sapņi – visu savu mīlestību ieguldu dejošanā. Esmu sākusi mācīties Latvijas Kultūras koledžā par deju kolektīvu vadītāju, kas aizņem pusi manas dienas. Tad eju uz savu deju studiju «Pro-X», kur apmācu jauniešus dejot, kā arī veidoju jaunas horeogrāfijas. Kas attiecas uz Miku, šobrīd uzturam draudzīgas attiecības, bieži sarakstāmies – viens otram pastāstām, kā iet, un paklačojamies.»

Sadala dzīvokli un mašīnu

Starp citu, tikai 21 gadu vecais Miks nu jau iepazinis gluži vai laulību šķiršanas procesa cienīgu situāciju. «Mums bija ne tikai kopīga studija,bet arī dzīvoklis un mašīna,» »VZ« pavēsta Dukurs, kas pēc šķiršanās no draudzenes savu studijas daļu likvidēja. «Dzīvoklis palika man, jo tas ir uz mana vārda, savukārt Ievai palika mašīna, kas ir uz viņas vārda. Diskomforts ir abiem, jo pārvietoties pa Rīgu bez mašīnas ir tikpat stulbi kā nedzīvot Rīgas centrā, » paziņo Miks.