Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Kemlere dejo pārī ar brāli

© no personīgā arhīva

Izdzirdot deju pāra Ieva un Kārlis Kemleri pieteikumu, ne viens vien skatītājs abus noturējis par vīru un sievu, »VZ« atklāj TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 3» uzvarētāja Ieva Kemlere, kas jau četrus gadus uzstājas kopā ar savu jaunāko brāli.

Aizvadītajās brīvdienās Ieva un Kārlis Kemleri ar ugunīgu tango un kaislīgu salsu uzstājās klubā «Kefīrs». «Jā, ir bijuši gadījumi, kad mani ar brāli notur par pāri,» »VZ« pavēstīja dejotāja Ieva Kemlere, kas šī gada sākumā kopā ar Nacionālā teātra aktieri Aināru Ančevski plūca uzvaras laurus šovā «Dejo ar zvaigzni 3». Kā novēroja »VZ«, četrus gadus par dejotāju jaunākais brālis savas partneres apgriezieniem līdzi turēja ar piepūli, otrās dejas beigās savu māsu par mata tiesu nenometot uz grīdas.

«Brālis savulaik ir nopietni trenējies sporta dejās, tādēļ nebūtu pareizi teikt, ka es esmu viņu iemācījusi dejot,» »VZ« stāstīja Kemlere, kas dejas mākslā ir apmācījusi vairākus sabiedrībā populārus vīriešus, to skaitā arī uzņēmēju Vitāliju Gavrilovu un diriģentu Intu Teterovski. «Patiesībā es pat priecājos, ka mans deju partneris ir brālis, nevis draugs,» uzsver Kemlere, norādot uz vairākiem dejotāju pāriem, kuru ceļi ir šķīrušies – ne tikai deju laukumā, bet arī privātajā dzīvē. «Lai gan bez viņa man ir vēl viens deju partneris, brālis ir visstabilākais,» norāda Kemlere, kas šobrīd vada deju nodarbības kustību studijā «StudioX1». «Aizvadītajā gadā abi ar brāli mēģinājām piedalīties arī pāris starptautiskajās sacensībās, taču finansiālu apsvērumu dēļ no šīm aktivitātēm atteicāmies,» atklāja dejotāja. Tiesa, kā liecina rezultāti, aizvadītajā gadā deju sacensībās Polijā «IDSF-IDSF Open Latin» Ieva un Kārlis Kemleri četrdesmit astoņu pāru konkurencē ierindojās vien 46. vietā.