Televīzijā jūklis ar Lienēm Bērziņām

© F64

Ievērojamu laika periodu TV3 raidījumu "SuperBingo" vadīja gaišmatainā Liene Bērziņa, savukārt LNT raidījumā "Zelta drudzis" skatītāji varēja vērot tikpat gaišmataino Lieni Zostiņu. Nu "SuperBingo" Liene vairs nestrādā TV3 un nav Bērziņa, taču jūlijā apprecējusies LNT Liene, kas kļuvusi par Bērziņu. Līdz ar to ekrānos atkal ir Liene Bērziņa.

Padzirdot vārdu un uzvārdu"Liene Bērziņa", bet ekrānos ieraugot pavisam citu seju, daudzi skatītāji bijuši neizpratnē."Mūs abas jaukt skatītāji nav sākuši, vismaz es ar ko tādu pagaidām neesmu saskārusies. Cilvēki jau seko līdzi notikumiem," "VZ" smaidot stāsta Liene Bērziņa, kas vēl nesen bija Zostiņa."Interesanta jau tā situācija ir izveidojusies: ja Stepena nebūtu apprecējusies un joprojām strādātu TV3, tad mums tagad būtu Liene Bērziņa no LNT un Liene Bērziņa no TV3."

Sazināties ar Lieni Stepenu, bijušo Bērziņu, "VZ" neizdevās."Liene, kas savulaik vadīja raidījumu"SuperBingo", jau kādu laiku ir Stepena un šobrīd nevienu raidījumu TV3 nevada, tāpēc arī nekādus pārpratumus neesam piedzīvojuši," "VZ" norādīja"TV3 Latvia" sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone.

Pie konkurentiem

Interesanti, ka šoruden Stepena kā žūrijas pārstāve pabija pie bijušajiem konkurentiem – LNT šovā"Zelta talanti"."Jā, Liene bija pie mums žūrijā, bet tikai pirmajā šova raidījumā. Katru nedēļu skatītāji viņu LNT neredzēs," "VZ" stāsta LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Sermole. Pagaidām televīzija nav saskārusies ar kādiem pārpratumiem vārda"Liene" un uzvārda"Bērziņa" sakarā."Taču šī sakritība ir interesanta, un mēs jau te paši domājam, ka varbūt kaut kur jāuzaicina abas divas Lienes kopā. Tas būtu interesanti," aizdomājas Sermole.

Jauns uzvārds, jauna dzīve

2008. gada septembrī TV raidījuma"SuperBingo" vadītāja, dejotāja un horeogrāfe Liene Stepena apprecējās ar Tallinas Krievu drāmas teātra tehnisko direktoru, gaismas mākslinieku Igoru Kapustinu. Jau oktobrī jaunajai ģimenei piepulcējās meitiņa Darja. Lienei ir arī deviņus gadus vecs dēls Daniels, kas dzimis iepriekšējā laulībā ar motosportistu Ingu Bērziņu. Stepena"SuperBingo" vadīja astoņus gadus – kopš paša pirmā raidījuma.

Savukārt Zostiņa pie jauna uzvārda tikusi šā gada jūlijā, kad pēc četru gadu ilgas kopdzīves apprecējusies ar Kasparu Bērziņu. Abi audzina Lienes dēlu no iepriekšējām attiecībām – septiņus gadus veco Markusu. Ar Kasparu Liene iepazinusies portālā"draugiem.lv" savas mammas dzimšanas dienā. Savdabīga sakritība ir arī tā, ka šogad arī šai Lienei beidzies trīs gadu ilgušais darbs – janvārī LNT pārtrauca rādīt veiksmes spēli"Zelta drudzis". Tiesa, Liene nepārtrauca darbu LNT un vada jaunu spēli –"Bagātību sala".

Svarīgākais