Madonna precēšoties Krievijā

© Scanpix/AFP

Popmūzikas karaliene Madonna grasoties salaulāties ar savu jauno mīlnieku Hesusu Lusu Sanktpēterburgā, savukārt izvēlēties šo patiešām romantisko pilsētu zvaigznei ieteicis neviens cits kā sers Eltons Džons.

Šādas baumas nupat rotāja gandrīz visu pasaules ziņu dienestu pirmās slejas.

Saskaņā ar ārzemju žurnālistu teikto Madonnas grandiozās laulības notiks slavenajā Konstantinova pilī, kur vienmēr norisinās daudzu Krievijas politiķu oficiālās tikšanās un svarīgas pārrunas. Konstantinova pils darbinieki gan nav zinājuši teikt, vai tiešām pie viņiem rīkos kāzas slavenā Madonna, jo ar visiem organizatoriskajiem darbiem nodarbojoties starpniekfirmas, kas noīrē gan pili, gan restorānus, gan arī blakusesošās kotedžas. Taču ir informācija, ka dziedātājas pārstāvji ir sazinājušies ar pils administrāciju un noīrējuši visas telpas uz divām dienām septembra sākumā. Turklāt starpniekfirmas uz šiem pašiem datumiem izpirkušas gandrīz visus blakusesošo viesnīcu numurus un kotedžas. Runā, ka uz svinībām būs vairāk nekā 300 viesu.

Jāatgādina, ka ar brazīliešu modeli Hesusu Lusu, kurš ir vairāk nekā 30 gadu jaunāks par Madonnu, dziedātāja iepazinās uzreiz pēc šķiršanās no režisora Gaja Ričija, ar kuru nodzīvoja laulībā vairākus gadus.

Svarīgākais