Kiviča jaunā draudzene – seksīga saksofoniste

© F64

Pēc uzstāšanās kluba «Kefīrs» gada jubilejā grupas «Z-Scars» solists Andris Kivičs (33) bija manāms kopā ar saksofonistu kvarteta «The Green Land» baritoni Agnesi Karpoviču (21). Ar šo meiteni Kivičs klubā un ne tikai tur redzēts kopā arī iepriekš, un, spriežot pēc visa, ierastie attaisnojumi – «mēs esam tikai draugi» – šoreiz nelīdzēs...

Laikrādis tuvojās otrajai nakts stundai, kad kluba «Kefīrs» viena gada dzimšanas dienas svinībās no skatuves nokāpušo mūziķi Andri Kiviču apskāvienos kļāva saksofonistu kvarteta «The Green Land» baritone Agnese Karpoviča, ar kuru kopā »VZ« mūziķi ir manījusi jau vairākkārt – arī jau pieminētajā «Kefīrā». Savukārt nākamajā rītā pēc kluba jubilejas svinībām »VZ« abus pieķēra kaislīgi skūpstāmies Kiviča vadītajā «U2» fanu reisā, uz kuru Karpoviča bija ieradusies pavadīt mūziķi, tērpusies mazliet saburzītās pagājušās nakts ballītes drēbēs.

«Mēs neesam pāris,» kluba jubilejā gan smaidot apgalvoja Kivičs, pēc uzstāšanās uzaicinot »VZ« sekot līdzi sev un savai jaunajai «vienkārši labai draudzenei» kluba «Kefīrs» aizskatuvē. «Ja tu nevēlies, mēs varam to arī nedarīt,» ekskluzīvai fotosesijai piekritušais mūziķis bilda sev līdzās stāvošajai saksofonistei. Saņemot piekrišanu, Kivičs ar draudzeni atslīga aizskatuves mīkstajos dīvānos. «Tikai fotografējiet, lūdzu, līdz vidum – zemāk nevajag,» norādīja dziedātājs, lai, iespējams, pieklusinātu baumas par to, ka viņa draudzene esot mātes cerībās – pati Karpoviča to noliedz. «Tu kļūsi slavena,» ironizēja Kivičs, rokas ieslidinot meitenes garajos matos.

Kā noskaidroja »VZ«, Karpoviča šobrīd studē Ekonomikas un kultūras augstskolā Interjera dizaina un plānošanas fakultātē un līdztekus muzicēšanai saksofonistu kvartetā nodarbojas vēl arī ar mūzikas aranžēšanu un portretu gleznošanu.

Svarīgākais