Balderis jubileju nosvin tenisa laukumā

© Raitis Plauks F64

Aizvadītajā sestdienā, 31. jūlijā, »VZ« viesojās visu laiku slavenākā Latvijas hokejista Helmuta Baldera-Sildedža 58. dzimšanas dienas svinībās, kas tika atzīmētas Lielupes sporta centra «Concept» tenisa kortos ar īpašu draudzības spēli.

Saviem līdzjutējiem pārliecinoši nodemonstrējot, ka hokeja laukumā gūtā veiklība nekur nav zudusi, labākais Latvijas hokejists Helmuts Balderis-Sildedzis savā dzimšanas dienā uzvaras laurus plūca tenisa laukumā. Plecu pie pleca ar Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijas prezidentu, bijušo Privatizācijas aģentūras šefu Jāni Nagli bijušais hokejists mērojās spēkiem ar vienu no «Jaunā viļņa» zvaigznēm, Krievijas komponistu un dziedātāju Igoru Nikolajevu un daiļslidotāju Aleksandru Žuļinu. Jubilāra atbalstītāji hokejista dzimšanas dienu sāka svinēt jau turpat, līdzjutēju ložā, savukārt Balderis-Sildedzis ar Nagli visu spēles laiku neskopojās ar skaļiem un humora pilniem komentāriem – gan par to, uz cik ilgu laiku apstāsies populārā komponista radošā darbība, ja latviešu raidītā tenisa bumbiņa nejauši traumēs Nikolajeva pirkstus, gan par to, cik ruļļu būtu nepieciešams, lai uz Baldera-Sildedža galvas izveidotu pretinieka, Krievijas komponista kuplajām lokām līdzīgu frizūru.

NO HOKEJA PIE TENISA

«Ja uzvarēsim, Nikolajevs pēc spēles tev par godu sacerēs īpašu dziesmu,» hokeja leģendu Helmutu Balderi-Sildedzi (no labās) tenisa laukumā uzmundrināja viņa pārinieks uzņēmējs Jānis Naglis. Abi mērojās spēkiem ar populāro krievu komponistu Igoru Nikolajevu un daiļslidotāju Aleksandru Žuļinu.

Svarīgākais