Aktrisei Zeltiņai 14 gadus jaunāks pavadonis

© Vakara Ziņas

Latvijas modes mākslinieku veikala "Klase" atklāšanā "VZ" sastapa arī aktrisi Agnesi Zeltiņu, turklāt visai neierastā nodarbē – rūpīgi uzlasot no grīdas desmitiem mazu konfektīšu.

Brīdī, kad veikala "Klase" pirmie apmeklētāji "Berga bazāra" jaunatklātās telpas bija piepildījuši tā, ka tajās vairs nebija pat adatai kur nokrist, ieradās arī viena no kolorītākajām pasākuma apmeklētājām aktrise Agnese Zeltiņa (38). Viņas pavadoņa lomu, tāpat kā vairākās citās pēdējā pusgada laikā apmeklētajās ballītēs, bija uzņēmies aktrises draugs un sadarbības partneris, tērpu mākslinieks Jevgēņijs Šaraburko (24) – tieši 14 gadus par Zeltiņu jaunāks puisis, kas, starp citu, ir trīs gadus jaunāks pat par aktrises bijušo draugu, režisoru Miku Ozoliņu.

"VZ" acu priekšā Zeltiņa piedzīvoja mazu misēkli – no viņas somiņas izbira desmitiem mazu, brūnu kafijas pupiņas lieluma konfektīšu. Tā vietā, lai nogaidītu, līdz uz grīdas esošos saldumus savāktu apkārt raiti tekalējošās oficiantes, Zeltiņa pie šā darbiņa ķērās klāt pati. Ne uz brīdi nesamulstot, aktrise no saviem kurpju papēžu augstumiem graciozi noslīga pie veikala apmeklētāju kājām un ar smaidu ātri likvidēja pašas nejauši sataisīto šmucīti. Kā novēroja "VZ", lai gan aktrisei līdzās stāvēja vairāki modes pasaules cilvēki, vienīgais, kas nevilcinoties metās palīgā, bija Šaraburko.

Svarīgākais