Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Dzelzītis atkal kopā ar Kolosovu

© F64

Vēl nesen Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis strikti paziņoja, ka attiecībām ar ilggadējo draudzeni Alisi Kolosovu esot pielikts trekns punkts. Taču aizvadītajās brīvdienās »VZ« abus izdevās atkal pieķert kopā.

Lai gan pasākumu aģentūras «Chocolate Events» projektu direktore Alise Kolosova savam draugam Laurim Dzelzītim bija sarūpējusi vienu no lepnākajām koncerta «Kaislīgā dīvu nakts» VIP vietām, vērienīgā Dzintaru koncertzāles pasākuma organizatore fotogrāfu klātbūtnē Dailes teātra aktierim staigāja garām kā tukšai vietai. Arī Dzelzītis, nejauši uzķēris Kolosovas skatienu, zibenīgi novērsās. «Man jau it kā būtu vienalga, taču Alise nevēlas, lai šīs attiecības tiktu iznestas publiskai apskatei,» sarunā ar »VZ« reiz atzinās aktieris. Kā novēroja »VZ«, līdz ar vasaras atnākšanu Dzelzīša un Kolosovas attiecības uzplaukušas no jauna: abi manīti gan, rokās sadevušies, pastaigājamies pa vecpilsētu, gan, mīļi viens otram pieglaudušies, vērojam bezgala romantiskas filmas.

Brīdi, kad Dzintaru koncertzāli bija atstājuši pēdējie pasākuma apmeklētāji un pie darba klāt ķērās telpu uzkopēji, «Kaislīgās dīvu nakts» organizatore Alise Kolosova un Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis beidzot atzina par pietiekami drošu, lai satiktos bez fotogrāfu klātbūtnes. Pamanījusi savā virzienā vērstu »VZ« fotogrāfa kameru, Kolosova savu vientuļi nīkstošo draugu zibenīgi pameta.