Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Aishu joprojām mīl, Sončiku – nemaz

© f64

Neskatoties uz izgāšanos Eirovīzijas dziesmu konkursā, dziedātāja Aisha joprojām ir viena no mīlētākajām latvju slavenībām. Savukārt ballīšu karaliene Anete Sončika ar tautas mīlestību nevar lepoties, lai arī pēdējā laikā kļuvusi savās izdarībās krietni piezemētāka.

Pašlaik Latvijas sabiedrībā mīlētākā slavenība ir Rīgas «Dinamo» vārtsargs Edgars Masaļskis, liecina kompānijas «GfK CR Baltic» sadarbībā ar sabiedrisko attiecību aģentūru «Repute» un vortālu «www.7guru.lv» veiktās aptaujas rezultāti. Otrajā vietā slavenību topā bija ierindojušies olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs skeletonā Martins Dukurs, kā arī televīzijas raidījumu vadītāja Katrīne Pasternaka, savukārt trešo vietu dalīja Aisha (Aija Andrejeva) un aktieris Artūrs Skrastiņš. Aptaujā arī atklājies, ka nemīlētākās slavenības ir sabiedrības dāma Anete Sončika, dziedātāja Ella (Elīna Fūrmane) un reklāmas seja Centis Ūbele.

Uz topa paziņošanas rezultātiem gan bija ieradušies ļoti maz pašmāju zvaigžņu: uz to bija sadūšojusies gandrīz vienīgi Aisha, kura ieradās kopā ar aktieri Rihardu Leperi – pēc aptaujas datiem gan atklājās, ka tikai retais Latvijā zina tādu aktieri. Viņu pulciņam pievienojās arī dziedātājs Normunds Rutulis (topā 6. vietā), pēc laika pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī aktrises Rēzija Kalniņa (5. vieta) un Agnese Zeltiņa (16. vieta). Zeltiņai šāda veida tops nelikās īpaši nopietns – pēc viņas domām, tautas mīlestība pret viņu esot daudz lielāka. Viegls smaids par saņemto rozi bija TV sejai un radio balsij Baibai Sipeniecei-Gavarei, kas, daudziem par lielu brīnumu, tika ierindota topa 7. vietā.