Viktorija Bekhema atzīta par neglītāko pēdu īpašnieci Lielbritānijā

Viktorija Bekhema © Scanpix

Viktorijas Bekhemas pēdas atzītas par neglītākajām Lielbritānijā. Tāds secinājums rodams apavu un kāju kopšanas līdzekļu ražotāja „Scholl” veiktajā pētījumā. Saskaņā ar pētījumā rodamās aptaujas datiem, bijušās „Spice Girl” dalībnieces un futbolista Deivida Bekhema sievas pēdas par nepievilcīgām uzskata 71 procents britu.

Aptaujas dalībnieki atzinuši, ka 36 gadus vecās zvaigznes pēdas ir nepievilcīgas, jo izskatās nekoptas un slimīgas, ko varētu izraisīt pārlieku biežā augstpapēžu apavu nēsāšana, vēsta „OK!”.

Pētījumā noskaidrots arī tas, ka, neskatoties uz risku, kas saistīts ar pārlieku biežu augstpapēžu apavu nēsāšanu, sievietes reti ir gatavas atteikties no tādu apavu iegādes. 81 procents aptaujāto britu sieviešu atzinušas, ka šādos apavos jūtas pārliecinātāk un seksīgāk.

Pētījuma dalībniekiem tika jautāts arī vai viņi būtu ar mieru savu pēdu masāžu uzticēt kādai no slavenībām. 79 procenti no šādas iespējas atteiktos, ar prieku šādai procedūrai ļautos tikai 21 procents aptaujāto. Vīrieši šo nodarbi vislabprātāk uzticētu dziedātājai Šerilai Koulai, bet sievietes vislabprātāk uzticētu savas pēdas Džordžam Klūnijam.