Didžus pēc šova "Dejo ar zvaigzni" kļuvusi vēl slaidāka: -13 kg

© Gints Ivuškāns, Lauris Vīksne / f64

Aizvadītajās brīvdienās «Labdarības tievēšanas maratonā» sastaptās aktrises Santas Didžus ķermeņa aprises pārsteidza daudzus – trīs bērnu māmiņa pēc TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 3» fināla ir kļuvusi vēl slaidāka.

Daudzi vēlējās uzzināt Santas Didžus slaiduma noslēpumu. «Manuprāt, galvenā veiksmes atslēga slēpjas pareizā ēšana – pareizā un veselīgā ēšanā,» »VZ« atklāja raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja Santa Didžus. «Es, piemēram, neaizliedzu sev ēst pēc sešiem vakarā, taču izvairos no smagiem ēdieniem, tā vietā izvēloties dažādus augļus, salātus, dārzeņus. Jau vairāk nekā desmit gadus neēdu gaļu.»

Aktrise norādīja, ka viņai vēl joprojām ik dienas esot daudz un dažādu fizisko aktivitāšu. «Neuzskatu, ka līdz ar šova beigšanos fizisko aktivitāšu manā dzīvē būtu kļuvis mazāk,» uzsvēra Didžus. «Mājās ir mazs bērns, kas ik dienas kļūst aizvien smagāks. Turklāt pagaidām viņš nestaigā, es viņu diezgan daudz nēsāju uz rokām. Piedevām, ja viņš nolidina zemē kādu mantiņu, tad ar visu bērnu uz rokām pietupjos un šo mantiņu ceļu augšā. Ja vienas dienas laikā to sanāk izdarīt vairākus desmitus reižu, domāju, ka to var uzskatīt par gana labu fizkultūru,» stāstīja Didžus.

Aktrise ieminējās, ka viņas slaidumam reālajā dzīvē varot būt vēl arī tīri optisks izskaidrojums. «Redzat, televīzijas ekrānos visi vienmēr izskatās daudz lielāki, garāki un, jā, arī resnāki nekā ir patiesībā,» atklāja Didžus. «Iespējams, arī šā iemesla dēļ tās proporcijas, kādās cilvēki mani ierauga reālajā dzīvē, diezgan pamatīgi varētu atšķirties no tām, ko viņi bija pieraduši redzēt savos televīzijas ekrānos.»

Svarīgākais