Skrastiņš pamet skatītājus un dodas pie dvīņiem

© Andrejs Strokins / f64

Šosezon pēdējā «Priekules Ikara» drāma savus skatītājus priecēja ar iespēju pēc izrādes tikties ar aktieriem diska «Priekules Ikars» prezentācijā. Aktiera Artūra Skarstiņa fani gan šoreiz palika bešā – taisnā ceļā no skatuves viņš aizsteidzās pie saviem nepilnas trīs nedēļas vecajiem dvīņiem.

Dramaturģe Māra Zālīte, kas, pateicoties savai meitai Ilzei Ķuzulei-Skrastiņai, nu kļuvusi par diviem mazbērniem bagātāka, diska «Priekules Ikars» prezentācijā smaidot norādīja: viņas znotam, aktierim Artūram Skrastiņam esot pamatots iemesls, lai tikšanos ar skatītājiem šoreiz izlaistu. Saņemot apsveikumus sakarā ar Emīlijas un Marata nākšanu pasaulē arī no teātra kolēģiem, komponista Ulda Marhilēviča to skaitā, Zālīte atzina, ka jūtoties patiesi laimīga un savā ziņā uzsākot dzīvot nu jau trešo – savu mazbērnu – dzīvi.

Kamēr citi aktieri, aizveroties izrādes «Priekules Ikars» priekškaram, devās uz Dailes teātra foajē, kur neformālā gaisotnē tikās ar saviem skatītājiem, Artūrs Skrastiņš devās pie saviem nepilnas trīs nedēļas vecajiem dvīņiem Emīlijas un Marata un viņu māmiņas, Dailes teātra aktrises Ilzes Ķuzules-Skrastiņas.

Rakstnieci Māri Zālīti un viņas znotu aktieri Artūru Skrastiņu nu vieno ne tikai kuplais dzimtas pieaugums, bet arī kāds »VZ« fiksēts netikums – smēķēšana. Cigareti dramaturģes rokās »VZ« pamanīja jaunā diska «Priekules Ikars» prezentācijā, kad Zālīte bija iegrimusi nopietnās sarunās ar Dailes teātra aktieri Aldi Siliņu, ko daudzi pazīst kā TV seriāla «UgunsGrēks» Donāta lomas atveidotāju. Savukārt Skrastiņš no smēķēšanas nav spējis atteikties pat tajos brīžos, kad viņu mīļi apskauj sieva Ilze Ķuzule-Skrastiņa.

Svarīgākais