Brāļiem Valteriem jaunas mīlestības

© Vakara Ziņas

Brāļi basketbolisti, plašākai sabiedrībai gan nu jau laikam labāk zināmi kā skaļāko ballīšu karaļi Kristaps un Sandis Valteri pēc šķiršanās no sievām jaunās draudzenes un attiecību statusu ir turējuši noslēpumā. Taču »VZ« rīcībā ir nākusi informācija, ka abi vairs nav brīvi un pieejami vīrieši.

Kristapam – māksliniece

Basketbolists Kristaps Valters jau labu laiku esot kā ticis pāri šķiršanās sāpēm no savu divu bērnu Keitijas un Valda mātes Signes, un tagad viņš sirdi atklājis kādai rīdziniecei Džeinai Ansonei, kura ik pa laikam apciemo sportistu Spānijā – tur viņš, kā zināms, aizvada spēles Badalonas «Joventut» sastāvā. »VZ« jau rakstīja par basketbolista jauno aizraušanos ar kritizētāja mākslu, sevi saucot par mākslinieku. Izrādās, jaunajai draudzenei arī ir mākslinieces dvēsele – Kristapa jaunā pielūdzēja ir beigusi Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolu.

Sandim – modele

Savukārt Kristapa brālis Sandis Valters, kurš pašlaik spēlē sava tēva trenētajā komandā VEF, lai gan ir slavens ar savu «tusēšanos» Rīgas klubos, pēdējā laikā ir manāmi norimis. Sanda paziņas ir pārliecināti, ka viens no iemesliem, kāpēc viņš vairs tik bieži nav sastopams uzdzīvē, ir viņa jaunā, skaistā draudzene – modele Elīza Kaurāte. Sandim un Elīzai romantiskas attiecības jau esot aizsākušās vairākus gadus iepriekš, bet tagad izskatās, ka nu viss ir ievirzījies pavisam nopietnās sliedēs – abi pat uzsākuši kopdzīvi.

Ciemos uz Spāniju.

Droši avoti ziņo, ka Džeina ir bieža viešņa pie Kristapa Valtera Spānijā – laikam jau attālums nav šķērslis, ja runa ir par romantiskām attiecībām.

Svarīgākais