Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Regnārs Vaivars sievietes maina kā zeķes

© no »VZ« arhīva

Jautāts par savu sievietes ideālu, aktieris un režisors Regnārs Vaivars (36) reiz atjokoja, ka ideālas sievietes viņam nepatīkot. Iespējams, tieši tāpēc katras iepazītās sievietes vietā Vaivara dzīvē jau pēc pāris mēnešiem stājas cita...

Šā gada martā »VZ« režisoru Regnāru Vaivaru sastapa kopā ar LNT raidījumu «Latvijas lepnums» un «Sapņi piepildās!» producenti Lāsmu Pinteri – Vecrīgas jaunatvērtā bāra «Dorian Gray» modes skatē «Fashion in bar». Bāra slieksni abi pārkāpa brīdī, kad pasākums bija jau pusē. Pamanījis savā virzienā vērstus fotoobjektīvus, Vaivars ņēma draudzeni aiz rokas un izveda no bāra telpām. Iztukšojuši glāzes uz ielas, abi pasākumu pameta, tā arī neveltot uzmanību turpat līdzās notiekošajai modes skatei.

Aizvadītā gada oktobrī »VZ« kļuva liecinieki Regnāra Vaivara flirtam ar TV3 raidījuma «Kinomānija» vadītāju Annu Rozīti restorānā «K.I.D.». Ar nelielu nokavēšanos abi ieradās uz dziedātāja Markusa Rivas dzimšanas dienas svinībām, jubilāram pasniedzot kopīgi sarūpētu dāvanu. Rozīte gan vēlāk skaidroja, ka abus saistot tikai vienkārši laba draudzība un meitenes sirds jau labu laiku piederot Mārtiņam Kozlovskim.

Aizvadītā gada augustā »VZ« režisoru Regnāru Vaivaru sastapa kopā ar LNT seriālā «Mīli mani mūžam» galvenās lomas atveidotāju, aktrisi Zani Aļļēnu. Vaivara sabiedrībā meitene atpūtās «BiFri» rīkotajā ballītē vilcienā, kas kursēja maršrutā Rīga–Skulte–Rīga. Līdzīgi kā iepriekšējās reizēs, arī šajā Vaivars no preses uzmanības meistarīgi izvairījās.

Pirms nepilna gada aktieris Regnārs Vaivars sabiedrībā pirmo reizi izgāja ar 15 gadus par sevi jaunāko draudzeni, studenti Montu Bitinieci no Kuldīgas. Abi toreiz apmeklēja Latvijas Nacionālā teātra jubileju, kurā nekautrējās apmainīties ar publiskiem mīlestības apliecinājumiem. Jau dažus mēnešus vēlāk Vaivars savas draudzenes «draugiem.lv» profilā atstāja publisku ierakstu «palicis ir tikai «mīlu un piedod», un vēl es gribu ticēt, ka tā tev būs labāk».