Kulakovs picu bagātina ar putukrējumu

© Gatis Gierts, F64

Sintezatoru nomainot ar priekšautu, populārais komponists Juris Kulakovs jaunatklātā sardīniešu restorāna «Murales» viesiem prezentēja savu īpašo firmas ēdienu – picu ar ķiršu ievārījumu un putukrējumu.

Foto: Gatis Gierts, F64

Komponists Juris Kulakovs, kas apbrīnu savulaik iemantoja ar 24 dienu ilgo badošanos, kuras laikā zaudēja 12 kilogramus, sardīniešu restorāna «Murales» atklāšanas svinībās pārliecinoši nodemonstrēja, ka viņam ne tikai garšo saldie ēdieni, bet arī tīri labi padodas to gatavošana.

Kā vieni no pirmajiem Kulakova gastronomisko lidojumu nobaudīja mākslinieku pāris – balerīna Lita Beiris ar savu kungu, režisoru Gunti Gailīti, kā arī bijušais basketbolists Kaspars Vecpuisis. Visi trīs komponista veikumu – picu ar ķiršu ievārījumu un putukrējumu – atzina par bezgala gardu.

Ēdiena gatavošanā komponistam uz papēžiem mina slavenā diētas ārste Lolita Neimane, kuras kulinārijas prasmes sardīniešu restorāna telpās atzinīgi novērtēja gan dziedātājs Roberto Meloni, gan Latvijas blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte.

Pēc savdabīgajām sacensībām ēdiena pagatavošanā ar Juri Kulakovu diētas ārste Lolita Neimane nobaudīja glāzi vīna, šarmantā «Dantes Aligjēri biedrības» prezidenta Jura Visocka sabiedrībā.

Komponists Juris Kulakovs ļāvās dziedātāja Roberto Meloni izpildītajām itāļu serenādēm, draudzīgi čalojot ar kādu noslēpumainu tumšmati. Kā noskaidroja »VZ«, simpātiskā dāma ir reklāmas aģentūras «DaDa33» direktora Roja Daubura kundze Sandra.

Svarīgākais