Madonna nicīgi izturas pret dāvanām

Dziedātājas Madonnas koncerts Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. © Scanpix

Dziedātāja Madonna novedusi savu draugu Hesusu Luzu līdz asarām, jo atteikusies nēsāt viņa dāvinātās rotaslietas. Vai raudājusi arī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa, uzzinot, ka viņas no sirds gatavotā un popzvaizgnei nosūtītā dāvana nonākusi atkrituma kastē, nav zināms...

Labi domātā dāvana – miskastē!

Jau kādu laiku pirms gaidāmā Madonnas koncerta Tallinā bija parādījusies informācija, ka Igaunijas prezidenta kundze Evelīna Ilvesa gatavojot popzvaigznei īpašu pārsteigumu – dizainera sporta bikses, kas rotātas ar igauņu nacionālajiem ornamentiem. Pamatojoties uz dziedātājas pieķeršanos veselīgam dzīvesveidam, Igaunijas pirmā lēdija bija izvēlējusies arī atbilstošu dāvanu. Taču sporta kostīms nonāca nevis Madonnas rokās, bet gan pa taisno miskastē, kurā to iemetis dziedātājas menedžeris. Igaunijas pirmajai lēdijai netika dota pat iespēja personīgi tikties ar Madonnu un pasniegt dāvanu. «Madonna nepiekrita tikties ar Ilvesas kundzi. Koncerta organizators Peters Rebane nodeva kostīmu dziedātājas menedžerim. Menedžeris paskatījies uz to, saviebis degunu un pēc Rebanes aiziešanas iemetis to atkritumu kastē,» tā portālam «Elu24.ee» pastāstīja viens no koncerta organizatoriem. Saskaņā ar anonīmā avota sniegto informāciju Madonnas menedžeris neesot pat parādījis popdīvai prezidenta kundzes dāvinājumu, jo «tāda mēroga zvaigznēm neklājas dāvināt tādas nekulturālas lietas».

Sporta tērpu nākamajā dienā pēc koncerta atradis kāds igauņu skatuves strādnieks.

Tajā pašā laikā Madonna pieņēmusi Tallinas koncerta organizatoru sarūpēto dāvanu – dārgas rotaslietas. Acīmredzot, pēc menedžera domām, šī dāvana ir bijusi atbilstoša popzvaigznes gaumei un statusam.

Noniecina drauga dāvanu

Desmitniekā ar dzimšanas dienas dāvanu nebija trāpījis arī Madonnas mīļotais vīrietis Hesuss Luzs. Kaut arī dziedātāja iemīlējusies viņā līdz ausīm un savā 51. dzimšanas dienās sacīja, ka viņš esot «mūža lielā mīla», brazīliešu jauneklim nācies uz savas ādas izbaudīt dievinātās sievietes untumus. Kā raksta izdevums «Mirror», Madonna nav pienācīgi novērtējusi trīs laimi nesošas aproces no Hesusa Luza dzimtā ciemata Brazīlijā. Tas bijis simbolisks žests, jo viena šāda mantiņa maksājot trīs eiro. Aproču īpašniekam nepieciešams iedomāties katrai aprocei vienu vēlēšanos. Ja kāda aproce pārtrūkst vai arī tiek noņemta, tad šī vēlēšanās piepildoties.

Dāvana Madonnai neesot bijusi īsti pa prātam. «Kaut arī aproces Madonnai patīk, viņa atsakās tās nēsāt, jo tās nesader kopā ar viņas kabalas aprocēm. Hesuss bija pilnīgi satriekts, un viņu vidū izcēlās ass strīds,» stāsta kāda zinoša persona. Hesuss vēlējies savu mīļoto iepazīstināt tuvāk ar brazīliešu kultūru un tradīcijām, tādēļ nav brīnums, ka pēc dāvanas nonicināšanas viņam acīs sariesušās asaras. Taču, ja Hesuss Luzs vēl kādu laiku vēlas būt kopā ar Madonnu, tad viņam nevajadzētu pārāk daudz izcelties ar savām idejām.

Madonnas kaprīzes un untumi

Aicinot Madonnu uz koncertiem, organizatoriem ir jārēķinās ar iespējamām popzvaigznes kaprīzēm un untumiem, jo tāda mēroga pasaules līmeņa zvaigzne to var atļauties. Viesnīcās popzvaigznes un viņas svītas rīcībā tiek nodots vesels stāvs. Pērn koncertturnejas laikā Nicā dziedātāja likusi aizkulisēs demontēt, iztīrīt un no jauna iebūvēt visas tualetes, dušas un izlietnes. Dziedātāja necieš netīrumus un baktērijas. Viena no prasībām ir pirms koncerta viņai nodrošināt treniņu zāli ar speciālu grīdas segumu un spoguļsienām, kā arī telpu, kurā novietot visus trīsdesmit «Louis-Vuitton» koferus. Madonnas apkalpojošajam personālam mugurā drīkst būt tikai «Gaultier» un «Stella McCartney» kolekciju apģērbs. Par popzvaigzni turneju laikā parasti rūpējas 16 cilvēku liels apkalpojošais personāls, deviņas garderobistes, fitnesa treneris, kā arī masieris un pieci ģērbēji.

Skaidrs ir viens: koncertu organizatoriem un Madonnas uzņēmējiem un aicinātājiem ir jābūt gataviem uz absolūti visu – gan iespējamo, gan neiespējamo.

Svarīgākais