Pugačova sastāda testamentu

© Publicitātes foto

Savu 60 dzīves gadu laikā Krievijas popmūzikas karaliene Alla Pugačova uzkrājusi pieklājīgu kapitālu, taču līdz šim nebija zināms, kurš kļūs par viņas mantinieku. Februāra sākumā primadonna savai pēdējai gribai deva oficiālu statusu.

Allas Pugačovas testaments, jau viņai dzīvai esot, izraisījis pamatīgu interesi un arī skandālu – svarīgajā dokumentā viņa nav pieminējusi sava jaunākā mazdēla Denija Baisarova vārdu.

Baisarova un Pugačovas ģimenes konfliktam par Denija aizbildniecības tiesībām sekoja vai puse pasaules. Pašlaik 11 gadus vecais zēns lielāko daļu laika pavada sava tēva mājā un tikai retu reizi tiekas ar māti, Allas Borisovnas meitu, dziedātāju Kristīnu Orbakaiti. Kad puika preses konferencē godīgi paziņoja, ka vēlas palikt ar tēti, Pugačova, kura aktīvi cīnījās, lai atgūtu mazdēlu, Krievijas valsts televīzijas tiešraidē nosauca mazdēlu par nodevēju. Par šādu pārkāpumu primadonna viņu neiekļāva mantinieku sarakstā.

Par galveno mantinieci dziedātāja iecēlusi savu vienīgo meitu Kristīnu Orbakaiti, kura tiks pie visiem Allas Borisovnas nekustamajiem īpašumiem, autoparka, naudas un dārglietām. Precīzu visu īpašumu vērtība nav zināma, taču tā varētu būt iespaidīga: piecistabu dzīvoklis Maskavā Arbata rajonā, divstāvu savrupmāja Istrā, nekustamais īpašums Maiami, piecas vēstniecības klases automašīnas, kapitāldaļas dažādos biznesa projektos utt.

Otrs cilvēks, kas pieminēts testamentā, ir Pugačovas vecākais mazdēls Ņikita Presņakovs. Viņam popmūzikas karaliene novēlējusi visu savu radošo mantojumu – dziesmu autortiesības.

Daudzi gaidīja, ka daļa mantojuma tiks arī Maksimam Galkinam, jo viņš jau gandrīz desmit gadus ir kopā ar Pugačovu, turklāt divus pēdējos gadus dziedātāja viņu dēvē par savu vīru. Taču parodists pats atteicies no zvaigznes naudas. Saskaņā ar žurnāla «Forbes» datiem Galkina peļņa ir 5,7 miljoni dolāru gadā, tāpēc viņš ļoti labi varot iztikt arī bez Allas Borisovnas mantojuma.

Svarīgākais