Nikola Kidmena pārspīlējusi ar botoksu

© Scanpix/AFP

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena, sniedzot intervijas, allaž uzsvērusi, ka nekad dzīvē nav vērsusies pēc palīdzības pie plastikas ķirurgiem un viss viņai ir dabisks.

Taču režisorus apmānīt nav nemaz tik viegli. Daudzi ir pamanījuši, ka ādas savilkšanas un botoksa injekciju dēļ aktrises seja vairs nekustas un ir pārvērtusies nedzīvā maskā.

Protams, būs arī tādi Kidmenas pielūdzēji, kuriem viņa patiks jebkādā izskatā. Taču kino producenti tomēr vēlas iegūt pēc iespējas plašāku skatītāju auditoriju. Kā ziņo "Celebitchy", Kidmena pēdējā laikā pazaudējusi trīs lielas lomas tikai tāpēc, ka nespēj izrādīt pat visniecīgākās emocijas. Pēc kārtējās izgāšanās aktrise nolēmusi pēc iespējas ātrāk atjaunot savu labo slavu. Bet pagaidām, kā izrādās, arī "iesaldētām" sejām Holivudā ir savs izmantojums – Kidmena atveidos pasaulē pirmo vīrieti, kuram veikta dzimuma maiņa.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.