Andželīnai Džolijai bijusi dēka ar krievu valodas pasniedzēju

Andželīna Džolija © Scanpix

Laikā, kad pasauli pāršalca vēsts par to, ka skaistais aktieru pāris Andželīna Džolija un Breds Pits dala mantu, bērnus un sākuši gatavoties šķiršanās procesam, laikrakstos uzpeldējis vēl viens ne īpaši patīkams atgadījums no aktrises dzīves.

Ņujorkas luksusa klases viesnīcas "Waldorf Astoria" istabene pastāstījusi amerikāņu žurnālam "In Touch" pikantas detaļas no Andželīnas Džolijas dzīves. Pērn vasarā, filmējoties jaunajā spiegu trillerī "Salt", Džolija it kā bijusi neuzticīga Pitam, jo ielaidusies mīlas dēkā ar savu krievu valodas pasniedzēju. Simpātiskais brunets ne reizi vien apciemojis zvaigzni viņas greznajos apartamentos viesnīcā. Neraugoties uz to, ka pie Džolijas bija atbraucis Pits ar visiem sešiem bērniem, pāris dzīvoja šķirti – Andželīna īrēja veselu stāvu iepriekš minētajā viesnīcā, savukārt Breds ar bērniem dzīvoja mājā Longailendā. Zvaigžņu pāris tikās reti.

Saskaņā ar scenāriju spiegu filmā Džolijas atveidotā varone runā krieviski, tāpēc Holivudas producenti noalgoja veselu krievu valodas pasniedzēju brigādi. Ar vienu no pasniedzējiem aktrisei arī it kā izveidojusies acumirklīga mīlas dēka, par ko sīkāk zināja stāstīt Anna Kovaļska, "Waldorf Astoria" istabene, kura pēdējos četrus gadus viesnīcā apkalpoja VIP viesus. Pēc Kovaļskas stāstītā, staltā auguma tumšmatis apmeklējis Džolijas apartamentus un dažreiz palicis pie viņas arī pa nakti. Reiz pēc kārtējā nakts apciemojuma, kad Kovaļska iegājusi zvaigznes istabiņā, istabene bijusi patiesi satriekta, jo tādu nekārtību vēl nekad neesot redzējusi. Ieejot guļamistabā, viņa acumirklī sapratusi, kas noticis starp aktrisi un pasniedzēju – gulta bijusi pārklāta ar melniem palagiem un piemētāta dažādām seksa rotaļlietām.

Krievu valodas pasniedzējs Hovards Samuelsons, kurš strādāja ar aktrisi, kategoriski noliedz istabenes apgalvojumus. Viņš norādīja, ka tas bijis neiespējami kaut vai tāpēc vien, ka darbs esot bijis ārkārtīgi nopietns un, ja kāds no tulkiem būtu pieķerts līdzīgā pārkāpumā, turpmāk vairs nekad darbu nedabūtu.