Sjūzena Boila skandalējas lidostā

© Scanpix

Slavenā britu mājsaimniece Sjūzena Boila pārsteigusi visu Hītrovas lidostu. Ar savu dīvaino uzvedību, kas vairāk līdzinājās jandāliņam, Boila ne pa jokam satraukusi gan personālu, gan pasažierus, kas gaidīja savu avioreisu.

Ieiedama Hītrovas lidostas VIP uzgaidāmajā zālē, Sjūzena Boila pēkšņi paķērusi slotu un sākusi dziedāt un dejot, nepievēršot nekādu uzmanību blakusesošajiem cilvēkiem. Redzēdami nesankcionēto koncertu, sašutušie pasažieri izsauca lidostas darbiniekus. Kad ieradušies lidsabiedrības "British Airways" pārstāvji un lūguši mājsaimnieci nomierināties, viņa sākusi agresīvi uzvesties, lamāties un vēl enerģiskāk dejot. Par laimi, viss nokārtojies un Boila kopā ar citiem pasažieriem varējusi izlidot uz Čikāgu, kur jaunizceptajai mūzikas zvaigznei bija jāpiedalās Opras Vinfrijas šovā.

Jāteic, ka šī nav pirmā reize, kad Boilas garīgās veselības stāvoklis izraisa pamatotas bažas. Piemēram, 2006. gadā viņa bija jāievieto slimnīcā, jo pēc zaudējuma talantu šovā mājsaimniecei viesnīcas numuriņā bija nervu sabrukums.

Svarīgākais