Nevarauska izklaidējas ar jaunu partneri

© F64

Aizvadītajā piektdienā saldais teātra pārītis Ģirts Ķesteris un Kristīne Nevarauska kārtējo reizi iejutās izrādes «Intim» mīlas alku pasaulē. Izrāde beidzās ap astoņiem vakarā, bet neilgi pirms pusnakts »VZ« Nevarausku manīja, laižoties trakulīgā dejā ar kādu puisi jaunatklātajā klubā «Ofiss».

«Uz ko cilvēks ir gatavs mīlestības dēļ? Vēl vairāk tad, kad nav pārliecināts par to, ka tā ir mīlestība? Tā arvien vairāk līdzinās apmātībai. Sākotnējo intelektuālo sarunu vieglai pārejai uz attiecībām, kuras, sasniedzot katarsi, sasniegušas arī savu galamērķi – pilnīgu iztukšošanos un atkarību vienam no otra. Kā narkotikas, bez kurām nevar, bet ar kurām arī nav iespējams viss tālāk esošais,» šādi tiek raksturota Dailes teātra izrāde «Intim», kur vienīgie aktieri ir par pašmāju karstāko teātra un ekrāna pārīti dēvētie Ģirts Ķesteris un Kristīne Nevarauska. Viņu attiecības piedzīvo īstas kaislības ne vien uz skatuves, bet arī dzīvē. Pirms kāda laika Kristīne stāstīja, ka vienā mirklī var sakravāt visas mantas un aiziet nezināmā virzienā, bet jau nākamajā atgriezties, it kā nekas nebūtu bijis. Iespējams, tieši šī iemesla dēļ abiem aktieriem tik ideāli izdodas saspēlēties izrādē.

Pēc izrādes metas izklaidēs

Izskatās, ka šobrīd visas kaislības palikušas tikai skatuvei. Piemēram, 22. janvārī, beidzoties minētajai izrādei, pēc pāris stundām jaunatklātajā klubā «Ofiss» ieradās arī temperamentīgā aktrise Nevarauska. Iemalkojusi tā saukto iepazīšanās dzērienu (welcome drink), Nevarauska laidās dejā ar kādu puisi no draugu kompānijas. Tonakt aktrise kopā ar draugiem, šķiet, bija gatava nakts dzīvi izbaudīt pilnās burās un pēc izdancošanās kluba telpās, ārpusē smēķējot, vēl apspriedās, kurp doties tālākās izklaidēs. «Principā es neesmu tipiska klubu apmeklētāja, un man grūti spriest par to, vai «Ofiss» ir labs vai slikts klubs. Gluži mana tipiskākā izklaides vieta šis klubs nav, bet – kāpēc neizmantot iespēju palūkoties,» sarunā ar »VZ« stāstīja Nevarauska. Aktrise klāstīja, ka ballīti izlēmusi apmeklēt kopā ar kolēģi Sarmīti Rubuli un jauno aktieri Mārtiņu Buiķi. Kas attiecas uz aktrises privāto dzīvi, no Nevarauskas izdevās izvilkt tikai divus vārdus: «Viss labi!»

«UgunsGrēka» intrigante

Vai viss labi ir arī attiecībā uz Nevarauskas atveidoto Līgu populārajā latviešu seriālā «Ugunsgrēks»? Lai arī tas pēc ziemas garajām brīvdienām atsāksies jau 8. februārī, Nevarauskas Līgu uz ekrāna neredzēsim. Saskaņā ar scenāriju pēdējās skatītājiem zināmajās sērijās viņa iekļuva slimnīcā un tur joprojām ārstējas, bet, kad tiks no tās laukā un vai vispār tiks, nevienam nav skaidrības. Atliek vien izteikt versiju, ka kārtējo reizi atkal samudžinājušās privātās attiecības ar Ģirtu Ķesteri, līdz ar to arī ar viņa atveidoto Leonu. Jāatgādina, ka vienreiz Līga jau tur sabija, tad, iznākusi ārā kopā ar brāli vērpa intrigas, lai atgūtu viesnīcu, bet no Ģirta Ķestera tēlotā Leona tika turēta pa gabalu. Ekrāna tēli pašķīrušies, gaidīsim kāds turpinājums sekos otrpus ekrānam.

Svarīgākais