Kas ir Agneses Zel­ti­ņas mei­tas tēvs?

© f64

Pē­dē­jā lai­kā ak­tri­ses Ag­ne­ses Zel­ti­ņas mei­ta Ma­ri­ja Ro­mi­ja smai­dam da­žā­dos bul­vār­pre­ses iz­de­vu­mos re­dza­ma nu jau gan­drīz vai bie­žāk ne­kā mā­te. In­te­re­san­ti, ka ti­kai re­ta­jam prā­tā ie­nā­ku­si do­ma, ka mei­te­nes tē­va vārds pa­tie­sī­bā sa­bied­rī­bai jo­pro­jām nav at­klāts. No­slē­pu­mai­nī­bas plī­vu­ru ne­tī­šām pa­cē­lu­si pa­ti Ma­ri­ja Ro­mi­ja.

Ne­ap­do­mī­ba at­klāj no­slē­pu­mu

Ak­tri­ses Ag­ne­ses Zel­ti­ņas (38) dē­lē­na Ro­bi­ja (7) tē­tis ir vi­ņas nu jau šķir­tais vīrs Mas­ka­vas ra­dio­sta­ci­jas «Sud­ra­ba lie­tus» dī­džejs Alekss Du­bass (38) – to zi­na vai katrs, kurš vien in­te­re­sē­jas par tā sau­ktā sa­bied­rī­bas krē­ju­ma gai­tām. Sa­vu­kārt par sa­vas mei­tas Ma­ri­jas Ro­mi­jas (15) tē­vu ak­tri­se pre­sei ne­kad nav stās­tī­ju­si, no šīs tē­mas vien­mēr rū­pī­gi iz­vai­ro­ties.

Ta­ču, šķiet, mei­ta ar sa­vu tē­ti le­po­jas − īsi pirms ga­du­mi­jas por­tā­lā drau­giem.lv Ma­ri­ja Ro­mi­ja iz­vei­do­ju­si ga­le­ri­ju «Tē­tu­ka mei­ti­ņa», kur pub­lis­kai ap­ska­tei iz­vie­to­ja pa­vi­sam ne­sen ta­pu­šas fo­to­grā­fi­jas ar kā­du vī­rie­ti, kurš, kā var no­prast no ko­men­tā­riem zem at­tē­liem, ir mei­te­nes tēvs. «Ne­lie­ciet tās bil­des žur­nā­lā!» tele­fon­sa­ru­nā »VZ« lū­dza jū­ta­mi sa­trau­ku­sies Ma­ri­ja Ro­mi­ja, mē­ģi­not pat saukt tal­kā mam­mu, ta­ču tā arī ne­no­sau­cot ne­vie­nu ie­mes­lu, kā­pēc šīs ne­ap­šau­bā­mi kva­li­ta­tī­vās un vi­su pub­lis­kai ap­ska­tei iz­lik­tās fo­to­grā­fi­jas ne­va­rē­tu pub­li­cēt. Lai gan pirms tam šos fo­to­at­tē­lus «drau­gos» vai­rāk ne­kā ne­dē­ļu va­rē­ja ska­tīt itin vi­si in­te­re­sen­ti, pēc mi­nē­tās Ma­ri­jas Ro­mi­jas sa­ru­nas ar »VZ« fo­to­grā­fi­jas no por­tā­la pa­zu­da.

Abi kā kon­fek­tes

No ne­ofi­ci­āliem, ta­ču ab­so­lū­ti dro­šiem un sav­star­pē­ji ne­sa­is­tī­tiem zi­ņu avo­tiem, »VZ« gu­va ap­lie­ci­nā­ju­mu, ka fo­to­grā­fi­jās re­dza­mais vī­rie­tis tie­šām ir Zel­ti­ņas mei­tas tēvs.

«Mī­ļum­jau­kas, sir­snī­gas un ļo­ti īpa­šas», «Jūs abi kā kon­fek­tes, un bil­des pa­sa­kai­nas», «Mī­ļums un sil­tums sta­ro no pil­nī­gi kat­ras šīs ga­le­ri­jas bil­des» – šā­dus ko­men­tā­rus pa­tie­šām skais­ta­jām fo­to­grā­fa Ar­tū­ra Kon­drā­ta fo­to­grā­fi­jām vel­tī­ju­ši ak­tri­ses mei­tas pro­fi­lā Ma­ri­jas Ro­mi­jas drau­gi, uz ko vi­ņa pa­ti at­bil­dē­ju­si: «Pal­dies par vi­siem la­ba­jiem vār­diem, šī ga­le­ri­ja man pa­šai ļo­ti īpa­ša un ir sva­rī­ga!» Ja var ti­cēt fo­to­grā­fi­ju ko­men­tē­tā­jiem, tad Ma­ri­jas Ro­mi­jas tē­tim vārds ir Ri­čards. Ru­nā, ka Zel­ti­ņa ar sa­vas mei­tas tē­vu, kurš ne­dzī­vo­jot Lat­vi­jā, iz­šķī­ru­sies, pirms vēl sa­pra­tu­si, ka ir stā­vok­lī.

Mei­ta kļūst po­pu­lā­ra kā mā­te

Ma­ri­ja Ro­mi­ja dzi­mu­si 1994. ga­da 22. sep­tem­brī, un paš­laik Rī­gas 3. vi­dus­sko­las 10. kla­ses skol­nie­ce ir jau gan­drīz tik­pat po­pu­lā­ra kā vi­ņas skais­tā mam­ma, ar ku­ru vi­ņa lab­prāt iz­iet ko­pā sa­vie­sī­gos pa­sā­ku­mos. Arī Zel­ti­ņa acīm­re­dza­mi le­po­jas ar sa­vu skais­to mei­tu, ku­rai gan vēl ir ti­kai 15 ga­dus, ta­ču ku­ra jau go­zē­jas da­žā­dos ap­rin­du pa­sā­ku­mos. Par da­žā­du kva­li­ta­tī­vu Ma­ri­jas Ro­mi­jas fo­to­grā­fi­ju pa­rā­dī­ša­nos «drau­gos» vai pre­ses sle­jās vairs nav jā­brī­nās, jo po­zēt šķel­mī­ga­jai mei­te­nei pa­tīk – arī iz­mē­dot fo­to­vī­rus.

Ma­ri­ja Ro­mi­ja ir pa­zīs­ta­ma arī kā «Zel­ta Ziv­ti­ņas» rek­lā­mas se­ri­āla se­ja Lu­īze, bi­ju­si arī pre­ten­den­te uz Ma­da­ras lo­mu ska­tī­tā­ju ie­mī­ļo­ta­jā TV3 se­ri­ālā «Uguns­Grēks», kur sī­vā cī­ņā vi­ņu gan ap­stei­dza me­di­ju spe­ci­ālis­ta Val­da Mel­de­ra at­va­se Za­ne.

Brī­va no­brie­du­šai per­so­nī­bai

Ag­ne­se Zel­ti­ņa pie vī­ra iz­gā­ja ti­kai 2001. ga­da 1. sep­tem­brī, Si­gul­das Ro­mas ka­to­ļu baz­nī­cā sa­lau­lā­jo­ties ar to­laik po­pu­lā­ro «Ra­di­o SWH+» dī­dže­ju Alek­su Du­ba­su. Vi­ņi ie­pa­zi­nās tā pa­ša ga­da mai­jā, ta­ču abu kop­dzī­vei bi­ja lem­ti vien ne­pil­ni piec­i ga­di – 2006. ga­da 11. sep­tem­brī lau­lī­ba, ku­rā pie­dzi­ma dēls Ro­bijs, ofi­ci­āli ti­ka šķir­ta. Pār­dzī­vo­ju­si šķir­ša­nos, Zel­ti­ņa ne­slē­pa, ka tas bi­jis ļo­ti sā­pīgs un smags pro­cess, ku­ra dēļ vi­ņa pat pār­cie­tu­si sma­gu dep­re­si­ju.

Aiz­va­dī­tā ga­da no­ga­lē ak­tri­ses pri­vā­tā dzī­ve at­kal no­kļu­va past­ip­ri­nā­tā me­di­ju uz­ma­nī­bas lo­kā, jo sā­ka bau­mot, ka des­mit die­nas pirms abu kop­dar­ba – Ho­li­vu­dā uz­ņem­tās fil­mas «Es gri­bu ta­vu mei­ču!» − no­nāk­ša­nas uz lie­la­jiem ek­rā­niem pa­ju­ku­šas vi­ņas at­tie­cī­bas ar re­ži­so­ru Mi­ku Ozo­li­ņu (26). Vi­ņu mī­las stāsts aiz­sā­kās pirms div­ar­pus ga­diem, un 2008. ga­da augus­tā abi jau de­vās uz Ho­li­vu­du. Tā pa­ša ga­da 14. de­cem­brī, Ag­ne­ses 37. dzim­ša­nas die­nā, Miks sa­vu mī­ļo­to bil­di­nā­ja un pa­snie­dza sa­de­ri­nā­ša­nās gre­dze­nu. Nu skais­tā pār­a kop­dzī­vei pie­likts punkts.

«Vē­los būt bla­kus no­brie­du­šai per­so­nī­bai vi­sās tās iz­paus­mēs. Tas ir vie­nī­gais un ne­mai­nī­gais ie­mesls, kā­pēc pie­ņē­mu šā­du lē­mu­mu,» tā kā­dā in­ter­vi­jā Zel­ti­ņa pa­ma­to­ju­si šķir­ša­nos no «nakts­klu­bu mē­be­les» Ozo­li­ņa. Var­būt ak­tri­sei pie­nā­cis laiks at­ce­rē­ties pa­gāt­ni?

Svarīgākais