Ais­hai nā­kas tais­no­ties par grūt­nie­cī­bu

© Vakara Ziņas

Pēc Lie­nes Šo­ma­ses ma­zās sa­me­lo­ša­nās par bēr­ni­ņa (ne)gai­dī­ša­nu, paš­mā­ju dzie­do­šo dī­vu ķer­me­ņi nu tiek ska­nē­ti īpa­ši rū­pī­gi. Lūk, pir­mais upu­ris: jau­tā­ju­mu krust­ugu­nīs par ie­spē­ja­mo grūt­nie­cī­bu no­kļu­vu­si dzie­dā­tā­ja Ais­ha.

In­ter­ne­ta me­di­jos iz­ska­nē­ju­ša­jai zi­ņai par dzie­dā­tā­jas Ais­has (Aijas An­dre­je­vas) drau­ga Iva­ra Cel­ma vēl­mi abu ne­pil­nu ga­du il­go drau­dzī­bu no­for­mēt nu arī ofi­ci­āli zi­be­nī­gi se­ko­ja jau­tā­jums: vai mei­te­ne ga­dī­ju­mā nav stā­vok­lī?! Tie­ši uz šā­dām do­mām ve­di­nā­ja arī dzie­dā­tā­jas sie­viš­ķī­gās ķer­me­ņa ap­ri­ses – ap­spī­lē­tās klei­ti­ņas, kā­dās Ais­ha ap­mek­lē­ja pē­dē­jos aiz­va­dī­tā ga­da pa­sā­ku­mus, ap­kār­tē­jo ska­tie­niem at­klā­ja ma­zu un sek­sī­gu vē­de­ri­ņu.

Lai sa­lik­tu vi­sus pun­ktus uz i, da­žas stun­das pirms ga­du­mi­jas »VZ« sa­zi­nā­jās ar dzie­dā­tā­ju, lai no­skaid­ro­tu – cik daudz pa­tie­sī­bas ir pēk­šņi gai­sā uz­vir­mo­ju­ša­jās bau­mās? «Vai es es­mu stā­vok­lī? Tas ir kaut kāds joks, ja?» ne­vil­to­tā pār­stei­gu­mā ie­sau­cās dzie­dā­tā­ja. No­lie­dzot bau­mas par ie­spē­ja­mo grūt­nie­cī­bu, Ais­ha »VZ« no­rā­dī­ja: «Mazs, smuks pun­cī­tis man ir bi­jis vien­mēr! Tas, ka to ne vien­mēr var pa­ma­nīt arī no ma­las, vis­bie­žāk at­ka­rīgs no tā, kā­du klei­tu – ķer­me­nim pie­gu­ļo­šu vai brī­vi krī­to­šu – es­mu uz­vil­ku­si... Kas at­tie­cas uz ma­nām at­tie­cī­bām ar Iva­ru – ta­jās viss ir vis­la­bā­ka­jā kār­tī­bā,» tā Ais­ha.

In­te­re­san­ti, ka Ais­ha nav vie­nī­gā paš­mā­ju dzie­dā­tā­ja, ku­rai sa­vu sie­viš­ķī­go ķer­me­ņa for­mu dēļ ik pa brī­dim nā­kas iz­klī­di­nāt bau­mas par ie­spē­ja­mo grūt­nie­cī­bu. «Bi­ja laiks, kad uz jau­tā­ju­mu, vai ga­dī­ju­mā ne­gai­du bēr­ni­ņu, man bi­ja jā­at­bild vai pēc kat­ra ot­rā kon­cer­ta,» sa­ru­nā ar »VZ« smai­dot at­klā­ja gru­pas «Astro’n’out» so­lis­te Mā­ra Up­ma­ne-Hol­štei­ne. «Brī­dī, kad man ap­ni­ka tais­no­ties, at­me­tu ar ro­ku arī ne­pār­trauk­ta­jiem pār­dzī­vo­ju­miem par to, kur lai at­rod ķer­me­ņa for­mas pēc ie­spē­jas la­bāk no­mas­kē­jo­šu ska­tu­ves ap­ģēr­bu,» sme­jas Mā­ra. «Ie­spē­jams, ka va­ja­dzē­tu pie­do­māt pie tā, kā stā­vu uz ska­tu­ves, ta­ču... priekš kam?!»

Svarīgākais