Miks Ozoliņš mērķtiecīgi pavedina basketbolistu bijušās

© F64

Jaunais režisors Miks Ozoliņš pēc šķiršanās no Agneses Zeltiņas ķēries pie jaunas savaldzināšanas taktikas: perspektīvu dziedātāju un atzītu aktrišu vietā puisis nu met acis uz Latvijā populārāko basketbolistu bijušajām draudzenēm.

Plecu pie pleca ar basketbolista Kristapa Valtera praktiski nu jau bijušo sievu Signi jaunais režisors Miks Ozoliņš aizvadītajā nedēļā apmeklēja Baltijā lielākā lēto cenu («outlet») veikala «The O» atklāšanu. Dažas dienas vēlāk Ozoliņš kā neiztrūkstoša pasākuma mēbele bija redzams arī fotogrāfa Sergeja Kondrašina 2010. gada erotiskā kalendāra prezentācijā – šoreiz kopā ar veselu divu basketbolistu Sanda Valtera un Andra Biedriņa mīlēto blondīni Agati Kauliņu.

Atlika paiet vēl pāris dienām, lai «sardzes posteni» pie Ozoliņa sāniem brīvprātīgi ieņemtu arī skandalozā basketbolista Armanda Šķēles bijusī draudzene, šova «Latvijas princese» fināliste Madara Grīnberga. Viņas pavadībā režisors apmeklēja bērnunama «Vita» audzēkņiem organizēto labdarības pasākumu tirdzniecības centrā «Olimpia», un, kā »VZ« norādīja Ozoliņa draugi, tieši Madara režisora meistarīgi izmestajos tīklos šobrīd esot iekritusi visdziļāk.

Kā novēroja »VZ«, kamēr Ozoliņš fotogrāfu zibšņu priekšā ikreiz uzspēlēti nevērīgi pozēja, visas trīs viņa«viena vakara meitenes» uzvedās daudz izvairīgāk. Grīnberga un Kauliņa savā virzienā vērstajām fotokamerām demonstratīvi grieza muguru, bet Valtere pati uzmeklēja presi, lai visiem publiski pavēstītu: «Es nekad neesmu bijusi kopā ar Miku Ozoliņu! Un nekad arī nebūšu! Mēs tikai aprunājāmies.» Šādai rīcībai ir rodams gana loģisks izskaidrojums: kamēr Valteres pagaidām vēl nešķirtais vīrs spēlē Spānijā, divu bērnu mātei abpusēji pozitīvas šķiršanās vārdā neklātos savu brīvo laiku pavadīt, dejojot uz naktskluba «Coyote Fly» bāra letes vai publiski gozējoties pie populāras aktrises svaigi pamesta puiša sāniem...

Vaicāts par attiecībām ar sev līdzās esošajām meitenēm, pats Ozoliņš presei atbildes vietā līdz šim demonstrējis savu domas dziļumu filozofijas lauciņā, piemēram, «attiecības mūsu starpā ir tikpat foršas un draudzīgas kā meteorītam ar Mazsalacu» vai arī «iespēja, ka tā varētu pārtapt par ko vairāk, ir vienāda ar Armagedona atnākšanu Latvijā».

Savukārt režisora bijušajai draudzenei, simpātiskajai aktrisei Agnesei Zeltiņai, bijušā mīļotā izrādīšanās, šķiet, jau ir līdz kaklam. Tā kā Ozoliņš vienmēr parādās arī viņas apmeklētajos pasākumos (speciāli?), turklāt ik reizi ar citu meiteni pie sāniem, Zeltiņa pat sūdzējusies žurnālistiem, lai tie beidz aprakstīt viņas un Ozoliņa pajukušās attiecības, bet pievēršas pašam režisoram. Sak, viņš taču no tā gūst baudu...

Svarīgākais