Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Kaspars Roga iekaro Tukuma krogus

© baboonbar.lv

Kamēr pašmāju slavenākās grupas «Prāta vētra» bundzinieka Kaspara Rogas nepilnu gadu vecās meitiņas Leas mamma Evita Liepiņa ar atvasi nedēļas nogali pavadīja mājās, mūziķis kopā ar draugiem «tusējās» Tukumā un bija manāms pie vietējo klubu «Mojito» un «Baboon Bar» bāra letes.

39 gadus vecais «Prāta vētras» bundzinieks Kaspars Roga tālo ceļu uz Tukumu bija mērojis ar savu seno draugu Ediju Zanderu, kuri kā pirmo pieturas vietu izvēlējās mazpilsētas populārāko naktsklubu «Mojito», kur viņus jau gaidīja boksa kluba «Tukuma brāļi» valdes locekļi Verners Akimovs un Jānis Eisaks ar savām sievām. Jau krietni pēc pusnakts jaunieši mainīja lokācijas vietu un devās uz jaunatvērto klubu «Baboon Bar». Rogas kompānija bija visai jautra, taču mūziķis ar grādīgajiem dzērieniem neaizrāvās un ap četriem rītā, izsaucot taksi, devās mājup uz savu īpašumu Engurē.

Bundzinieks jau sen uztur draudzīgas attiecības ar «Tukuma brāļiem» un ir biežs viesis šīs organizācijasrīkotajos cīņas šovos – ne tikai kā parasts skatītājs, bet arī kā goda viesis, kuram uzticēta pat čempiona jostas pasniegšana. Pirms kāda laika pat izskanēja baumas, ka Roga pats uzsācis treniņus boksā un 16. novembrī šovā «Milžu cīņas 2» varētu kāpt ringā ar cimdiem rokās, taču pasākuma rīkotāji šīs baumas noliedza, apliecinot vien to, ka mūziķis, ja nebūs aizņemts, pasākumu apmeklēs vienkārša skatītāja statusā. Interesanti, ka teju pirms gada, 10. novembrī, Roga dienu pēc meitas nākšanas pasaulē, pa taisno no Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļas devās uz Tukuma ledus halli, lai klātienē vērotu starptautisko cīņu šovu «Milžu cīņas 1» – laikam jau ir ko redzēt!